Thursday, December 31, 2009

macam mana nak buang benda tu?

Please remind Nuraini Ismail Johari dat 2010 is coming soon.

Hari ni ramai betul orang tanya malam ni countdown dekat mana. Jawapan I "dekat rumah". Yes!Memang jawapan yang sangat typical BORING!

I sangat tak sabar nak balik rumah nak cuci semua kasut I then nak kemas bilik semua. Masuk semalam dah 2hari I bacakan Yassin dekat bilik adik lelaki I. Adik I, Eddie kena tindih. Alah kena tindih. Tahu kan kena tindih dengan apa? Tapi bilik adik I tu tetap panas, bila I masuk je bulu roma I terus naik. Bulu rambut atas kepala I pun naik. Yes!Adik I memang dah lama sangat tak duduk dalam bilik tu sebab dia tidur rumah opah I. Dia balik pun untuk tukar baju je plus tak ada orang pun masuk bilik adik I tu. So bilik tu macam terbiar tapi still bersih. Macam mana nak get rid off dat thing erkk?

Thursday, December 24, 2009

Plan untuk malam before new year



Hai manusia-manusia. 2010 is just around the corner. U all dah plan something fantastic to change or to do? I pun tengah berfikir fikir nak buat apa sebab I suka start dengan yang baru. Ceehhh, konon Januari tu the start of a new life larhh kiranya sebab memang dah set dalam mind nomber 1 tu mak segala nombor yang memberanakkan segala nombor macam 31, 28 what-the-heck segala. Do u get what I mean? Macam kalau nak start race orang mesti kira 1, 2, 3 Go! Haa itulah yang I maksudkan. Arghh yang kira 3, 2, 1 tu tak kira sebab dia cacat kira nombor dari belakang.


Sumpah I gila tak sabar nak melangkah masuk 2010 sebab lepas ni bolehlah I cakap umur I 21 dengan bangga sebab I benci betol bila orang cakap,
"Ehh r u sure u 20? U look matured".
Damn u! Rasa nak cili cili mulut u tapi takpe kena pandai cover so kenalah senyum dengan bangga and cakap,
"Alah do I look dat old bcoz u look more older than me padahal u baru 15 kan?"
Taklah I tak sejahat tu, I senyum je larr nak buat macam mana I terpaksalah terima je muka I memang muka tua. Ahahahaha!Nanti I da tua baru korang terhegeh hegeh nak cakap
"Are u sure u in the middle age bcoz u look so damn young to me. U look like my sister and can I introduce u to my father?"
Pergi mampus kau!


Ok! Whatever! Jom rancang sama-sama apa nak buat penghujung 2009 ni sebelum melangkah ke 2010. Yang pasti tak ada konsert-konsert sebab serius I rimas tak tahan nak sesak sesak ramai ramai kat tempat awam. Yeah! Call me not up-to-date or so whatever I memang tak suka melainkan kalau penyanyi tu memang I fanatic sangat. Cehh!Poyo. Tengok-tengok esok nampak I tengah lompat lompat tengah lautan manusia watching Rock The World konsert.


First thing I want to change (dah macam apa start dengan first thing to blablabla) ialah susunan katil dalam bilik and my closet. Sumpah closet I buruk tak ada pintu then tamak nak sampai 2 almari itu pun tak cukup nak sumbat semua kain buruk yang I simpan dari form 1. Then I nak cat kaler pink and biru. Then nak tampal glow in the dark kat siling lepastu gantung lampu disko. Ahahaaah! Malam malam kalau kawan text boleh cakap
"Aku kat club ni, ko nak join ke?Dekat je dengan rumah aku".

The second thing of course I nak kemas my makeup bag. Nak basuh nak cuci kasi kilat then nak tambah koleksi eyeliner. *wink*wink

Hemm apa lagi I nak buat erkk? Ok! I nak dermakan semua baju baju I yang I dah tak pakai to charity club. I baru je buang 4handbag I dalam tong sampah and telah diangkut pun oleh lori sampah then rasa menyesal dan terasa bodoh sebab KENAPALAH KAU TAK DERMA JE KAT CHATITY DARI KO DERMA KAT TONG SAMPAH TU!
(chatity?whats dat?'charity'lah)

Last but not least I nak makeover diri sendirilah kan. Tak sabar nak perm and kaler my hair. Korang excited tak nak tengok my new look? So what are ur plan for this New Year?

**sebenarnya nak update wishlist for 2010 tapi esok kot..=) I love u guys so much. U noe dat!

Monday, December 21, 2009

A lil bit of change for the new year

Facebook become so damn boring sudah. But what to do everybody so "into dat particular thing". Even our prime minister create his own FB. Last time Im so addicted with the Facebook thing so that I can update myself with my friends and so-ever padahal tak ada apa nak buat waktu kerja.

GET NOTICE! I've already change the tittle for my sidebar. And...........the info too. Yeah! I got bored easily and I cant stand reading the same lame thing which is
"Nama palsu ainee cumi2. Sila beri hadiah pada 2Februari and blablabla."

But people! Do bear in mind my birthday still on 2nd February so jangan buat buat lupa, do mail me ur present. And I got fantastic idea, how about all of u make me a suprise party. Im thinking of Mask Party. Everybody wearing their unique, fluffy, colourful mask then suddenly one of our guest is a serial killer. Then he/she start to stab people and bloods can be seen everywhere. Gila kewl kan?

Ok! Silly idea. What about bringing me a sexy howt stripper? Hahahhahah! Bodoh! Lawak lucah pun ko tak boleh terima lagi nak bawa stripper. Cis! Mimpilah lu.

For this howt new season for my life which is Season-21. OMG!Im becoming 21. Last time is just 1-1-1 in front of my age now Im stepping into 20 worldso no more type of thinking "alah baru 20". Now 21! Lepas ni tak boleh langgan majalah 7teen kena beli majalah FEMALE. Wake up ainee!! U got a lot stuff to do in the year of 2011, yeah its when Im 22. For me AGE IS NOT JUST A NUMBER. I have to achieve something in my life before im becoming old lady with pink hair. But no more azam azam. IM getting bored of it because when I list it down Im tend to let it down too and put it aside then jadi lemau macam biskut.

So to get myself fresh Im thinking of makeover my hair. Ok! Every year pun sama mesti makeover rambut. Last time I chop my hair short then I coloured it with red. In 2010 let make it more matured so I wanted to colour my hair blonde or brown with blonde highlight. Not only coloured I want to perm it. Let me give u an idea of my dream hair


Lebih kuranglah. Maybe the colour.


Dont u dare to think of me making this type of makeover!


Ohh so kiut of Jessica Simpson. Maybe its a lil bit of this style. A bit! A big NO for the small curl. But for this kind of style, I kinda love it. Yummy!Yummy!

What about all of u give me some idea of what should I do and should not. Come larr give me some idea or perhaps a link of ur reference. Excitednya nak buat rambut baru padahal baru menghabiskan RM200 in October during the Hari Raya.=)

Friday, December 18, 2009

Tak semestinya nak tolong orang kena kasi PITIH

Tadi pergi Jusco beli tiket wayang. Nak tengok avatar tapi gila FULL kot. Last-last beli cerita cina. Warriors apatah tajuk dia. Apek yang pilih. Tak apa, I suka action. Dahlah tadi I mimpi ala-ala animation. Gempak gila mimpi I.

Tapi paling best bila I jumpa ada sekumpulan manusia pakai baju putih then ada katil dekat Jusco. Rasa nak tumpang tidur je. Rupanya ada aktiviti Derma Darah. Gila excited kot sampai I loncat loncat then tarik tarik apek sebab I sangat teringin nak derma darah I ni. Dah 4-5 kali terlepas nak derma darah. Alasan apek dia tak sanggup tengok darah I disedut. Tak sanggup tengok I sakit. Gedik je tau apek ni. Then I cakap I nak juga, dah lama I teringin then Apek pon angguk kepala pelan-pelan. Gaya risau sangat. Heheheheh!

Beshh tau derma darah. Excited sangat bila for the first time in my life I dapat tahu jenis darah I. I darah A. Haaa ambil kau dah umur 20tahun ni baru nak tahu jenis darah apa. Kakak nurse cakap urat I belah tangan kanan kecil sangat then bila dia cucuk jarum, urat I bengkak lebam and sampai sekarag I rasa sakit. Tapi I nak persuade jugak so dia buat tangan belah kiri. Nasib baik jadi. So mendermalah I buat kali pertamanya. Siapa yang dapat darah I mesti jadi bijak pandai cerdik.

So siapa siapa nak derma darah jomlah ramai-ramai pergi Jaya Jusco Ipoh. Beshh!

Tangan rasa nak tepuk bila Malaysia menang

Macam palat je I tengok goalkeeper vietnam. Asyik-asyik sakit lutut larr, sakit parabola lahh.. Semua sakit! Pandai berlakon drama. Agaknya kalau ada award Best Field Actor, dialah menang. Terus dapat emas. Solo pula tu, tak payah kongsi piala ramai-ramai. Hebat larr kau cho!

Lepas ni ajar I berlakon atas padang tau tapi satu je pesanan dari I, lu kena asah bakat lu kasi tajam sikit sebab nampak sangat FAKE larrr tadi. Kalau aku atas padang tadi, aku dah sekeh-sekeh kepala ko. Agaknya semua penyokong ko pun naik meluat kot. Syabas sebab berjaya buat I gelak sebab tengok lakonan hebat lu and SYABAS kepada Malaysia dapat juarai Asia Tenggara . Haaa Abang Aidil(gaya apek cakap), abg aidil da janji nak belanja aini makan bila dapat bonus kan? Sila tunaikan.

Thursday, December 17, 2009

subjek baru untuk tahun baru

Subjek baru yang akan wujud di Taman Pari-Pari ni merupakan subjek muzik ataupun nak glam sikit boleh tak u all come out with an idea I nak letak label apa.

Tapi tak gempak sebab tak ada band mahupun marhaban yang akan mainkan. Berapa banyak kali I da cakap muzik is a theraphy for me beside cakap sorang-soranglah kan! So I ingat I nak masukkan lagu-lagu yang I everytime I dengar bulu roma terus naik. Like a ghost song larr pulak kan bila dengar bulu roma segala bulu akan naik mengerbang.

So kalau u all suka pun boleh lah pergi dekat
youtube then nyanyi tugeder geder dengan I and jangan gatal nak request nak ringtone segala sebab I tak ada kemudahan tu. I kasi lirik je and yes its a copypaste lirik. Gila jahat kan I. So lagu yang buat I overexcited bila dengar dan rasa sangat feeling sampai grab tangan apek letak kat pipi I ialah Two Is Better Than One by Taylor Swift & Boys Like Girls. Jangan risau kat belog I ni tak akan keluar ayat alah
"Sent Two Is Better Than One Ringtone To Your Cell"
TAKKAN ADA! NO WORRIES..kalau ada juga I &*^%$#(*&^^*


I remember what you wore on our first day
You came into my life
And I thought hey
You know this could be something
'Cause everything you do and words you say
You know that it all takes my breath away
And now I'm left with nothing

So maybe it's true, that I can't live without you
And maybe two is better than one
But there's so much time, to figure out the best in my life
And you've already got me coming undone
And I'm thinking two, is better than one

I remember every look upon your face,
The way you roll your eyes, the way you taste
You make it hard for breathing
'Cause when I close my eyes and drift away I think of you and everything's okay And finally now, believing

And maybe it's true, that I can't live without you
Well maybe two is better than one
But there's so much time, to figure out the best in my life
And you've already got me coming undone
And I'm thinking two, is better than one

Yeah, yeah

I remember what you wore on our first day
You came into my life
And I thought hey

Maybe it's true, that I can't live without you
Maybe two is better than one
But there's so much time, to figure out the best in my life
And you've already got me coming undone
And I'm thinking

Oooh I can't live without you
'Cause baby two is better than one
There's so much time, to figure out the best in my life
And I've figured out with all that's said and done
Two, is better than one

Two is better than one.



And this is the latest picture of Taylor Swift. I kecewa betol dia pergi rebonding rambut dia. Nampak dull sangat muka dia. For 'me' lah. I prefer lagi dia rambut kerinting tu. And rambut tu lahh pun yang melambangkan its Taylor Swift Yoo Bebeh walaupun we see her from the back.


Tengok bila dia berambut curly murly ni. Sangat comel! Sangat stunning rasa nak tarik tarik rambut dia then ambil jadi wig untuk I pakai.

Semua gambar ni from yahoo.com so kalau blur sila salahkan yahoo.

Monday, December 14, 2009

macam mana nak sebut FRIENDSHIP?

I selalu meletakkan sahabat tu number 1 in my life. I tak suka kecewakan mereka lebih dari I tak suka kecewakan parents I. I tak kisah kalau terlepas tengok Gossip Girl & One Tree Hill untuk ambil mereka dekat stesyen keretapi. I selalu cancel my date dengan Apek untuk berhibur bersama mereka sampaikan Apek selalu merajuk dengan I and cakap I selalu pentingkan kawan-kawan I lebih dari dia.


Tapi sampai sekarang I tak tahu sama ada kawan-kawan I tu hargai I ke tak? Ke belakang-belakang korang kutuk aku sambil gelak guling-guling sebab seronok sangat bila jadikan aku sebagai subjek untuk korang kutuk. I admit I cakap pakai lepas. I memang tak ada otak, I memang tak reti nak susun ayat tapi deep inside I memang tak bermaksud apa-apa. It just a joke. Kalau bukan gurauan pun itu sebab korang mintak pendapat and I juz bagitau pendapat I je. Dah korang mintak pendapat I takkan I nak cakap something yang korang memang nak dengar I cakap. Kalau macam tu baik u all tak payah tanya pendapat I.


I penat! I penat jaga hati kawan-kawan. I memang tak reti jaga mulut but then deep inside I sayang sangat FRIENDSHIP kita. Kalau korang susah I sanggup tolong. Kalau korang menangis I sanggup belikan saputangan seguni untuk korang nangis puas-puas sebab I tak sanggup tengok korang menderita dalam hati. Tapi kalau I sedih I pendam sorang-sorang je sebab tak nak korang terheret sekali dalam masalah I. Sumpah air mata menitis bila cakap pasal kawan. Haishh emo betol.


Sebab itulah I tak suka ada kawan baik, kawan rapat and segala kawan. I just nak kawan biasa je yang boleh hiburkan I and faham I macam mana tapi tak boleh juga sebab hanya kita je yang kenal diri kita sendiri. Tapi kawan biasa susah nak cari. Kawan jenis bila susah baru cari bila senang kau dilupakan itu memang ramai. Bila dah tak ada bf baru nak cari kawan. Bila kereta kau hangus terbakar sebab kau pergi curah petrol atas kereta then hisap rokok sebelah kereta kau baru kau nak cari kawan. Tapi tak apa, I tetap nak keluar dan tolong korang sebab gila sayang seyhh dengan korang. Ok! Kenapa I jadi macam watak brooke dalam One Tree Hill yang suka ketepikan kepentingan diri sendiri demi kepentingan orang lain?


Kenapalah I ni dilahirkan dengan sifat yang sangat menjengkelkan ini? Kenapa I tak dilahirkan untuk jadi seorang yang sangat pentingkan diri sendiri instead of pentingkan orang lain? Dan kenapa I tak dilahirkan untuk jadi seorang yang sangat lemah lembut dan tidak terlalu jujur dalam memberikan pendapat? I selalu berdoa menjadi orang yang lebih baik pada esok hari. EVERYDAY! I tak suka orang benci dekat I. I suka bila orang sayang dekat I. Boleh tak korang semua doakan I jadi seorang yang memiliki sifat-sifat hipokrit sebab sometimes Hipokrit is good for relationship. Siapa nak jaga hati kita kalau kita asyik jaga hati orang lain?


.I PENAT JAGA RELATIONSHIP DENGAN KAWAN-KAWAN PADAHAL DIEORANG TAK KISAH PUN KALAU FRIENDSIP TU TERPUTUS.

Monday, December 7, 2009

bila ajal dah sampai mengucap pun tak sempat

Anda! Yes anda! Ada baca paper pagi ni tak?
Gila punya berita. Kalau I jadi orang yang lalu lalang kat kedai jual suratkhabar mesti berhenti dan beli. Kalau tak beli pun curi-curi baca kat kedai tu walaupun besar besar tulis NO FREE READING. Sangat interesting ok. Bukan pasal mariah carey mati dalam keadaan bogel. Bukan! Bukan!



Itu paper cerita pasal ini lubang. Korang tahu lubang apa? Lubang maut tahu. Korang tahu dari mana lubang ni datang? So interesting kan pasal lubang ni.
I sedih baca berita ni. I sedih sebab pasal lubang ni lah, ehh bukan pasal lubang ni tapi pasal kecuaian manusia menyebabkan 2orang kehilangan nyawa dan 2orang lagi cedera parah.



Nampak tak apa yang I nampak dalam gambar ni? Kereta terbang tu! Kalau I ada kat situ mesti I cari-cari siapa director film. Ke sekarang ni I ada dalam rancangan wakenabeb. Sebiji macam dalam filem kan?


*More details.

I tak ada masa nak taip taip sebab I dah nak balik ni. Hehe! Yes! I tengah update kat tempat kerja. Busuk kan perangai? Tapi bos I baik, dia tahu I tak ada kerja jadi dia kasi I main internet.=D

****************************************************************

KOTA BARU:Two shoppers were killed after a driver lost control of her car on an upstairs open air parking of a mall, slamming the vehicle into a retaining wall before plunging down three stories.

Another shopper was seriously injured in the freak accident that occurred at 4.45pm when the mall in Jalan Hamzah was packed with weekend patrons.

Nurain Said, who was in the car when it plunged down, miraculously survived the 54-metre fall.

The dead have been identified as trainee nurses Siti Nuramira Shamsuddin, 19, and Siti Nurdiana Azman, 18, from a local college, both of whom died on the spot after being hit by falling debris.

Both Rashidah Ahmad Latif, 18, and Nurain have been admitted to the Raja Perempuan Zainab II Hospital with head injuries.

District OCPD ACP Zahruddin Abdullah said the original driver of the car - identified only as Sabri - had earlier gotten out of the car, which had stalled at the parking area.

He said Sabri then told his 17-year-old sister Nurain to get behind the wheel while he pushed the car in an attempt to jumpstart the engine.

ACP Zahruddin said while Sabri was pushing the car, the engine suddenly came to life, causing the car to lunge forward and smash into the retaining wall, which also served as the building’s ventilation airway.

He said Siti Nuramira, who was on the second floor of the building, and Siti Nurdiana, standing on the ground close to the escalator, could have died after being crushed by concrete debris.

“We are looking for Sabri and another woman identified as Nurul Atikah to assist police in their investigations for reckless driving,” he said.

A witness Hazura Ariffin, 25, said she heard a loud bang that shook the building.

“I thought it was an earthquake at first. I was shocked to see the wrecked car lying in the middle of the mall between the escalators,” she said.

Police had since cordoned off the building and advised all patrons to vacate the building to avoid further casualties.

Crowds waiting outside the mall attracted the curiousity of motorists, causing serious traffic jam along the road. Traffic only resumed to normal two hours later.

*****************************************************************************

Mungkin benda ni boleh dielakkan ataupun memang ajal kedua-dua gadis tersebut telah tertulis? Kita tak tahu, hanya Allah je yang tahu setiap kejadian yang berlaku. Tak sangka kan kita ingat kita dah selamat bila dalam bangunan, jalan sini sana shopping then suddenly ada kereta hempap atas kita. Sakitnya! Ajal memang tak tunggu kita, kalau Dia nak tarik nyawa kita on the spot Dia boleh buat walaupun waktu tu kita tengah berak ke kencing ke.
Tapi kalaulah kereta ni hempap betol betol atas tandas apo jadi erkk? Mesti trafik tak surut surut sampai esok hari. Moga roh dua orang gadis ni ditempatkan di antara yang beriman. Amin!

Wednesday, December 2, 2009

tak perlu menunjuk kalau terasa diri hebat


Tak tahulah nak rasa bengang ke marah ke berapi ke apa tapi memang geram sangat dengan semua orang yang ingat diri tu maksum sangat dan terhebat. Tak kiralah laki ke perempuan tapi perlu ke jadi sebegitu poyo nak tunjuk diri tu tak ada dosa then nak cakap "Ni hanya nasihat bukan nak tunjuk bagus ke perli ke and blablabla".. Ko bebel larr sorang sorang kat situ aku tengah tak ada mood nak dengar ceramah free ko tu.

Harus ke korang yang konon alim tu nak terang terang pandang serong kat I yang tak pakai tudung ni. I malas nak backup orang lain sekarang ni and I nak cerita pasal I je. I malas nak drop orang pakai tudung sebab ini cerita I. I tak suka drop orang yang cuba menjadi lebih baik. Dan I tak suka orang label I bukan-bukan. Geram tahu!

Ok! I actually tak kisah orang cakap apa about me but intonasi ehh ke antonasi tu kenalah betol. Ini suara pitching lari pun dah buat I sakit hati. Ok! Korang alim, korang baik tapi perlu ke nak tunjuk? Perlu ke nak belagak nak heboh satu dunia korang tu baiklah, tak buat maksiat, sembahyang bukan setakat sembahyang wajib semahyang sunat pun korang buat sampai dahi ada tanda dua tu then siap kasi hadis lagi. Tak perlu itu semua. Yang penting ikhlas dan beribadat hanya kerana Allah Taala. Allah pun takkan kira amal ibadat korang tu kalau korang beribadat sebab nak masuk syurga. Dah terbalik sangat teori korang tu.

And I paling tak suka orang yang pernah buat benda tu then nasihatkan orang lain konon nak tunjuk diri tu INNOCENT sangat. Nasihat boleh tapi jangan tunjuk macam korang tu tak pernah buat salah segala. Tak baik datinglah padahal before dis berkepit ke hulu ke hilir dengan laki mana and gadis mana.



Memang!Memang I tak pakai tudung but then I tak ada lah jahiliah sangat, I suka dengar ceramah agama kat TV kot, siap pasang kuat-kuat lagi. Harus ke nak buka topic dengan ayat "Ehh!Ko isap rokok erkk" then bila I cakap "Eee..Mepek je" mulalah sengih sengih then cakap "Iye ke?". Siot betol! Dahlah baru kenal tak sampai sebulan. Kalau kawan-kawan I dari MGS tu cakap tak apalah, ini someone yang baru kenal, lelaki pula tu. It is so damn irritating tahu? Aku tahu sebenarnya ko expect aku cakap "Haa aku suka isap rokok, rokok buat bibir aku hitam, seksi ok!Roxxstar!." supaya ko boleh buka ceramah panjang kau tu.

Then bila I keluar pakai dress then I snap pic masuk Facebook then dia datang tempat I. Ambil Perhatian! Dia datang ok, bukan I yang datang tempat dia then sibok sibuk tengok I tengah buat apa lepas tu nampak gambar kaki I. Kaki tau! Then dia tanya kaki siapa then I cakap kaki I lah boleh pulak dia cakap "Masyallah". Lain kali jangan tanyalah. Saja nak menyakitkan hati I.

Tadi pasal ganti puasa. Masuk hari ni dah 4hari I ganti puasa. Then dia cakap "Asal lambat sangat ganti puasa?". Lambat? Mana ada lambat, belum habis tahun lagi. Biasanya I akan ganti nak dekat dekat raya, kalau nak cakap itu lambat memang merepek larr sebab baru je lepas Raya Haji. Heheheh! Alah Ok apa I nak ganti kalau tak ganti macam mana? Suka hati I lah I nak ganti bila. EEE! Panas tau hati I ni siapa nak tolong jirus dengan air?

Muka I memanglah muka sosial padahal I suka gila duduk rumah layan adik adik I, main Pet Society and SIMS3. I tak pernah pergi clubbing mahupun GIG. GIG tu weyhh! Kan ke waktu zaman gemilang GIG tu semua orang macam poyo nak heboh "Weyhh ada gig kat sinilahh ehh kat sanalah ehh kat sinilah" lepas tu poyo tunjuk korang kenal vokalis, drummer, gitarist semualah tok nenek dia korang nak kenal kan? Apa ingat kewl sangat? I pon suka lagu indie, bagi I mereka ada their own talent and unique tapi tak perlulah nak shout satu dunia supaya orang cakap "PErghh kewl gila dia pergi GIG!". Sekarang ni tak ada pula korang nak kecoh kecoh pasal GIG kan sebab dah tenggelam era tu. Apa-apa hal pun I salute band Bunkface sampai menang Shout Awards tu then lagu dia semua meletop macam band luar negara. Salutelah!

Tengok! cakap pasal music kemarahan I terus hilang. Maybe its a magic, there must be a magic(lagu dalam citer talentime). Music tu memang theraphy kan? Nasib baik I ni jenis cepat marah tapi cepat sejuk. Sekarang I dah sejuk so korang tak payah penat penat pergi perigi nak ambil air untuk jirus kat hati I.


HAKIKATNYA KO LOSER!

ohsopopup: Maybe kerajaan takkan bagi subsidi gula kepada warga Malaysia lagi. Kononnya nak kurangkan penyakit seperti obesiti padahal nak makan lagi banyak duit rakyat. I kesian kat para peniaga and pengguna sebab peniaga mesti kerugian besar then kalau dah tak ada alternatif lain mesti naikkan harga makanan lepas tu pengguna yang terbeban. Nasib!Nasib!

MY FIRST LA SENZA

Hampir sejam jugaklah Apek menunggu kat luar sebab isterinya dok test test the perfect one. REVIEW LINGERIE LA SENZA 1. Best gila 2. Des...