Tuesday, August 2, 2011

PHUKET (COMPANY TRIP)

**Sila tengok gambar dari bawah. No description. No mood. Apa apa pun Patong Island, nightlife dia memang best.
































160711-180711

Bulan 2 tahun depan kita jumpa lagi ya Phuket. Haaa time tu baru ahh boleh berseronok 100%. Cant wait. Phuket best cuma company trip ni schedule tight sangat tak dapat nak explore. Hotel tepi pantai tapi pantainya pun tak jejak.

4 comments:

Iracy Cinte said...

msty apek jeles.. hehe..

Ainee Cumi said...

Iracy Cinte: SANGATT!! Ahahahahah!! Tu yang I purchase tiket bulan 2 tahun depan tu, biar adil.

Fariza said...

ainee, syoknya :)
thn dpn ea g honeymoon. hik3

Ainee Cumi said...

FARIZA: Ha a tahun depan pergi untuk celebrate 4 bulan menjadi Hubby & wiffy. Insyallah...

MY FIRST LA SENZA

Hampir sejam jugaklah Apek menunggu kat luar sebab isterinya dok test test the perfect one. REVIEW LINGERIE LA SENZA 1. Best gila 2. Des...