Thursday, December 24, 2009

Plan untuk malam before new year



Hai manusia-manusia. 2010 is just around the corner. U all dah plan something fantastic to change or to do? I pun tengah berfikir fikir nak buat apa sebab I suka start dengan yang baru. Ceehhh, konon Januari tu the start of a new life larhh kiranya sebab memang dah set dalam mind nomber 1 tu mak segala nombor yang memberanakkan segala nombor macam 31, 28 what-the-heck segala. Do u get what I mean? Macam kalau nak start race orang mesti kira 1, 2, 3 Go! Haa itulah yang I maksudkan. Arghh yang kira 3, 2, 1 tu tak kira sebab dia cacat kira nombor dari belakang.


Sumpah I gila tak sabar nak melangkah masuk 2010 sebab lepas ni bolehlah I cakap umur I 21 dengan bangga sebab I benci betol bila orang cakap,
"Ehh r u sure u 20? U look matured".
Damn u! Rasa nak cili cili mulut u tapi takpe kena pandai cover so kenalah senyum dengan bangga and cakap,
"Alah do I look dat old bcoz u look more older than me padahal u baru 15 kan?"
Taklah I tak sejahat tu, I senyum je larr nak buat macam mana I terpaksalah terima je muka I memang muka tua. Ahahahaha!Nanti I da tua baru korang terhegeh hegeh nak cakap
"Are u sure u in the middle age bcoz u look so damn young to me. U look like my sister and can I introduce u to my father?"
Pergi mampus kau!


Ok! Whatever! Jom rancang sama-sama apa nak buat penghujung 2009 ni sebelum melangkah ke 2010. Yang pasti tak ada konsert-konsert sebab serius I rimas tak tahan nak sesak sesak ramai ramai kat tempat awam. Yeah! Call me not up-to-date or so whatever I memang tak suka melainkan kalau penyanyi tu memang I fanatic sangat. Cehh!Poyo. Tengok-tengok esok nampak I tengah lompat lompat tengah lautan manusia watching Rock The World konsert.


First thing I want to change (dah macam apa start dengan first thing to blablabla) ialah susunan katil dalam bilik and my closet. Sumpah closet I buruk tak ada pintu then tamak nak sampai 2 almari itu pun tak cukup nak sumbat semua kain buruk yang I simpan dari form 1. Then I nak cat kaler pink and biru. Then nak tampal glow in the dark kat siling lepastu gantung lampu disko. Ahahaaah! Malam malam kalau kawan text boleh cakap
"Aku kat club ni, ko nak join ke?Dekat je dengan rumah aku".

The second thing of course I nak kemas my makeup bag. Nak basuh nak cuci kasi kilat then nak tambah koleksi eyeliner. *wink*wink

Hemm apa lagi I nak buat erkk? Ok! I nak dermakan semua baju baju I yang I dah tak pakai to charity club. I baru je buang 4handbag I dalam tong sampah and telah diangkut pun oleh lori sampah then rasa menyesal dan terasa bodoh sebab KENAPALAH KAU TAK DERMA JE KAT CHATITY DARI KO DERMA KAT TONG SAMPAH TU!
(chatity?whats dat?'charity'lah)

Last but not least I nak makeover diri sendirilah kan. Tak sabar nak perm and kaler my hair. Korang excited tak nak tengok my new look? So what are ur plan for this New Year?

**sebenarnya nak update wishlist for 2010 tapi esok kot..=) I love u guys so much. U noe dat!

12 comments:

sasha* said...

1 jan hari lahir ayah akak.and akak kn tak pnh celeb new year hangout dengan kwn2 ke apa hihi.akak tak kisah dh 24 tahun pn cmtu :P

wah nak kemas bilik?set almari dgn katil aini kaler apa?

nak negok your new look pleaseee

fezaL Mohd said...

Gua pon ,
plan macam-macam ni .

tapi ,
gua punyer azam 2009 tak tercapai .
diforward kepada 2010 .

damn .

semoga berjaya kemas bilik2 lu tu .

enyheartsdiamond said...

derma lah baju2 kepada sy ;)

fatin asilah said...

hehe..
wow~
u da plan..
im lyke dun noe wat to wish for..
hehehe..

p/s:cant wait to see ur new look..

siggplus said...

baru 20?heh

gua masuk rums jungle dulu...lu tnggu kt lua k..haha

NR said...

mana u nampak tua.
biasa biasa je.

hahaha.
make over.
auwww.
show the result here ya babe!
;)

NIMI said...

k.sasha: tu r..aini sumpah malas larr kan nak bersesak sesak dgn org ramai semua..dulu waktu form 3 ada larr pegi celeb merdeka semua keluar tgh malam..parents hantar semua..ahahahha!sekarang ni mls da..

kaler apa? nak kaler putih tp mahal gila aini tanya hari tu..sampai rm5000..gila ahh!

ok nnti aini post..aini tak buat lg pon

NIMI said...

fezal: tak yah r forward forward..nnti smpai satu tahap mesti lu pon malas da nak berazam mcm wa..hehe!

NIMI said...

eny: buruk larr baju baju tu..tee shirt je..nak ke?hehhehe

NIMI said...

fatin: mestilah..actually tak terasa langsung nak masuk new year..haishh!

NIMI said...

siggplus: cis!wa tak mai r rum jungle..wa kalau nak pergi jungle wa masuk hutan betol punya..

weyh sh** i mmg 20 r..;(

NIMI said...

NR: ok nnti aini upload yeh!heheh..tp ttp nmpk tua..huhuhuhu!@

MY FIRST LA SENZA

Hampir sejam jugaklah Apek menunggu kat luar sebab isterinya dok test test the perfect one. REVIEW LINGERIE LA SENZA 1. Best gila 2. Des...