Friday, December 18, 2009

Tangan rasa nak tepuk bila Malaysia menang

Macam palat je I tengok goalkeeper vietnam. Asyik-asyik sakit lutut larr, sakit parabola lahh.. Semua sakit! Pandai berlakon drama. Agaknya kalau ada award Best Field Actor, dialah menang. Terus dapat emas. Solo pula tu, tak payah kongsi piala ramai-ramai. Hebat larr kau cho!

Lepas ni ajar I berlakon atas padang tau tapi satu je pesanan dari I, lu kena asah bakat lu kasi tajam sikit sebab nampak sangat FAKE larrr tadi. Kalau aku atas padang tadi, aku dah sekeh-sekeh kepala ko. Agaknya semua penyokong ko pun naik meluat kot. Syabas sebab berjaya buat I gelak sebab tengok lakonan hebat lu and SYABAS kepada Malaysia dapat juarai Asia Tenggara . Haaa Abang Aidil(gaya apek cakap), abg aidil da janji nak belanja aini makan bila dapat bonus kan? Sila tunaikan.

7 comments:

enyheartsdiamond said...

hakhahaha..u minat aidil??i suka zaquan ;)

cik EPAL said...

yayy...malaysia menang...leh joget joget :D

MIZZNISS said...

haha, vietnam menang pentas r cam tu kirenye...hehe.... cngrats msia, xsangka u...leh menang lak...

MIZZNISS said...

haha, vietnam menang pentas r cam tu kirenye...hehe.... cngrats msia, xsangka u...leh menang lak...

NIMI said...

eny: zaquan pon i suka gaks but i lagi suka aidil..lagipon dulu kawan i pernah kapel ngan zaquan..mana leh rampas bf kawan..heheh!

NIMI said...

cikepal: haaaa macam tu larrhh cik epal..hepi hepi tak mau sedih sedih..cik epal nak joget dengan sapa?

NIMI said...

mizzniss: tau takpe..i pon tak sangka kot..last last minit laks tu nasib baik dieowang control sampai habis..kalau vietnam dapat goal satu habis r kita

MY FIRST LA SENZA

Hampir sejam jugaklah Apek menunggu kat luar sebab isterinya dok test test the perfect one. REVIEW LINGERIE LA SENZA 1. Best gila 2. Des...