Posts

Showing posts from February, 2009

.terima kasih cinta.

Image
.hepi enivesari yg ke 3thn 6bln, my baby mucuk masham.
.i will love u more day by day.
.cant wait for our 4th year.

here's the song that when i listen i remember of you mucukie..

i remember the way u glance at me, yes i remember
i remember when we count the shooting star, i remember
i remember all the things that we share and the promise we make just u and i
i remember all the laugh dat we share
all the wishes we make upon the roof dat dawn

do u remember when we were dancing in the rain at dat December
and i remember when my father taught u were a burglar
i remember all the things dat we share n the promise we make just u and i
i remember all the laugh dat we share
all the wishes we make upon the roof dat dawn

i remember the way u read your book
yes i remember the way u tight your shoes
yes i remember the cake u like the most
yes i remember the way u drink your coffee
and the way u smile at me yes i remember

.kalau takde BAKAT tapi ada MINAT berhasil tak?.

Image
yes!!saya gemar makan kek dan menghadiahkan org yang disayangi dengan sebuah kek yg cumel dan sedap yg dibuat dengan penuh kasih sayang oleh saya..tapi saya perlu SKILL!!saya gaks ske sgt fashion!sejak darjah 6 saya da berangan nk reka baju sendiri tapi saya tak reti lukis..saya takde bakat..sedeynye saya!!i wish i have dat talent..;(

tahun depan saya akan menghabeshhkan pengajian saya dalam DIPLOMA dan bercadang nk continue studi DEGREE...tapi sy tak tau nak amik bidang ape...saya nk jadi LECTURER tapi kalau leh saya nak mengajar orang dlm bidang yg saya minat..now im taking DIP IN E-BUSINESS..boleh je kalau nk continue studi in BUSINESS..saya juga minat business tapi saya takut degree in business susah giler..tapi amik BUSINESS ni leh gi jauh..mcm2 kerja kite rleh apply..kalau saya amik degree in fashion mahupon pastry laks, skop pekerjaan saya terhad..ye r kalau pastry leh jadi chef je tp income masyuk kalau pandai wat duit(maksud di sini buat klas)...kalau fashion leh kerja ngan AZ…

.hantu gigi.

Image
.kasihan pemilik tgn ini kerna telah digigit oleh seseorg yg digelarnye HANTU GIGI.

.si minah screamo ngan pelakon spa Q bagi penderaan yg ringan.

Image
nasib baik senang cik screamo a.k.a lulu kalau tak hutang r jawapnyer..
buat rakan2 lain yg masih blum slesai ku bayar hutang, sowi yer kwan later i buat..
tensyen kot hutang2, igtkan hutang duit je ade..hutang tagging pon ade!

nama panggilan koo ?
aini, eni

keadaan skarang?
ponggong ku keletihan

fikirkan buat mase ini?
event SMAP di uitm kelantann ayam marah kat i lg tak

ape problem kecik bagi koo yang koo slaloo buat untuk mase ini ?
boros tapi bagi saya probs ni besar kot

movie yang koo tunggu ?
tah!!trs gi cinema then tgk ape citer yg ade trs tgk!

lagu yang koo dengar sekarang ?
tgh dengar ERA.FM...pagi di ERA!!lawak tol si din beramboi ni

ape yang koo pikir pasal skola sekarang ?
skola??apakah i2??rasanya kene tukar ni jadi kolej..saya nk cepat abeshh DIP ni..

Plan koo akan datang [ lepas SPM] ?
alah tukar jadi lepas DIP r..saya nk smbg studi

Subjek yang agak koo minat ?
fashion n masak2

Subjek yang koo beri perhatian lebey ?
semue ku beri perhatian..nk SCORE kot

kerjaye yang pernah dipikirkan ?
pensya…

.dulu silisih senyum pon mcm nak xnk, kini TIDAK lagi.

Image
Yeah!! mereka2 ni bukanlah rakan seponggongku ketika di sekolah..klas lain2!!zaza, fariza, n najwa..deme ni class Science 1..budak pandai tu!!klas bersama pon wak2 agama..yeah ustazah shafinaz..jage2larr kalau time die mengajar jgn duduk di depan kerana anda akan terkene weaponnyer yg MAHA AGUNG iaitu air liurnye tersembur kuar(mampos den kalau die pon ade blog)..ahahahha!!geng PAPA WONG(cikgu GEO masa form2)..adda slalu tidur wak2 time agama, busuk giler perangai..masa klas agama kalau saya xbwk tudung mmg gabra giler smpai tawaf sa2 skolah nk pinjam tdung..ahahha!!such daku RINDU zaman skulah..

dah dah saya ni melalut laks..sabtu lepas akhirnyer dapat gak kua ngan zaza setelah sekian lame takde hodoh akhirnya tuhan menemukan kami gaks..aahhhhaha!!kebetulan laks dat day aefy ngan wan ade kat IPOH n deme pon suruh saya anta gi train station(ceewahh xnk tulis stesyen keretapi tu)..mcm mane saya boleh ngam ngan zaza??jawapannyer tah!!zaza, u tau ke how we get along??aktiviti kiterowg mai…

.hadiah i2 satu kemestian wak2 hari jadi.

Image
igt lagi tak bdayku??alah da lame da..ni haa present yg ayam bg tapi baru je bukak smalam coklat tu tuk dimkn bersama ayam..hehehehe!!sengal je kan??
.cam terharu gilaks je.



.pinky winky ngan chocochoclate.



.say to pinky winky.






.papai chocchoclate..da abesh dimakan dalam mase bape jam je.
.hehe!!.

tenkiu ayam!!i sggh TERHARU!!tapi kan u, i nk kad besar caam taun lepas..mane??i NAK!!

.untuk seksi anda harus pakai legging.

Image
superb chumel...kenal ke sape ni??sape dpt teke ainee blanje VITAGEN!!tgk legging die..PERGH!!mmg cam suit giler ngan kaki die yg seksi tu plus pakai glads..absolutely STUNNING!!

.pencarian penuh HARAPAN pas da abeshh blaja..KAWINkah?.

Image
HI SEMUA!!
PERINGATAN: entry ini sgt pnjg berkaitan ngan hal kerja..stop saja di sini kalau mls bace..heheheh!!

skrang ni kalau nk idup semue pakai duitkan??nk masuk tandas pon kene ade duit..kedekut punyer mall!!tandas pon nak berkire!!2 sbb kiter semue yg muda mudi ni semue nak demand gaji..hehe!!terutama skaliPEREMPUAN..surely r, sbb kiterowg nak SHOPPING maaa...leh beli jenama2 cam PRADA, GUCCI, LV, JIMMY CHOO...eee memcm lagi r!!tapi dengan keadaan ekonomi skang ni semue pekerja diberhentikan kerja..kesian pakcik2 ngan makcik2 kat kilang tu..ye r!!kita yg muda2 ni senang r nak cari JOB lain tapi pakcik2 ngan makcik2 tu nk cari kerja ape??da tua sape nak amik dieowg keje..SIAN GILER kan!!mcm mane ngan anak dieowg??arghh tak mau ckp lagi sedih;(



zaman skang ni org da xpikir da nak cari duit cara halal, tak tau lah ape nak jadi kan ngan org2 yg ske cari duit ngan cara xhalal ni..kalau da ada anak, sian anak tu makan duit haram..haishh!!tak berkat hidup wooo!!ade yg ske cetak duit pals…

.perutku penuh.

Image
.akhirnya tercapai hasrat apek nk makan char keow teow kat tambun smalam.

.music i2 boyfie saya.

Image
semue orang ske music kan??hidup ceria dengan MUSIC!!tapi semue org ade citarasa yg berbeda-beda g2..cam cik LULUdie ske lagu yg hardcore..giler ahhh dak ni..muke sweet tak sangke ske hardcore..saya ngan QIS ske lagu2 yg easylistening..cam terapi g2!!ahahahah!!cam dalam BALLROOM!!n saya ske lagu citer2 fantasi cam lagu cinderella, snow white, enchanted, beauty n the beast...hei tell me yours!!which one is ur favourite..hardcore ke easylistening ke ballads ke??


tapi bukan tu yg saya nak sembang, saya nak list out lagu2 yg HIT kat radio ngan telinga2 manusia skang ni n menjadi siulan pekakan dlm bilik mndi..zra!!jangan nyorok, i tau u ske melalak dlm bilik mndi..


1. Single Ladies (Put a ring on it) - Beyonce
-saje letak pic ni sbb saya giler ske rmbt die..teringin nk wat rmbt cam2 tp ayam tak kasi..huhuhu!!
-uishh video klip die seksi giler..saje nk tayang body yg tiptop tu...ahaks!



2. Love Story -Taylor Swift
-ni mmg feberet sesape yg tgh hangat bercinta kan??ehh xsemestinyer...
-lagu ni gil…

.penuh dengan gambar.

Image
QIS sudah kasi ini tag sudah lama juga(26/01/09)
sowi yunk, baru ade kesempatan nk wat..hehe!!
Rules: Use Google Image to search the answers to the questions below. Then you must choose a picture in the first page of the results, and post it as your answer. After that tag 6 people:

1. i am ..


2 . i really want to go to ..

.dreamland yg ade manyak chocolate and bunga.

3 . my favourite place is ..

.rumahku sendiri.

4 . my favourite thing is ..

.tabung.

5. my favourite drink is ..


6.my favourite food is...

.ape2 je yg ade UDANG.

7. my favourite colour is ..

.pink ngan hijau=daun+bunga.

8. i live in ..

.IPOH.

9. i was born in ..

.klinik bhajan, ipoh.

10 . i attended ..

.yoga class (bakal r).

11. my favourite story is ..




12. this is my hobby ..

.membaca buku.

13. and i definitely dream for..

.my