Posts

Showing posts from April, 2017

#TRAVELDIARY 5 Hari 4 Malam Boracay, Philipines

Image
01 November 2016 - 5 November 2016  Durations : 5 Hari 4 Malam

FLIGHT DETAILS

AK608 Kuala Lumpur (10.50am) - Kalibo Boracay (2.45pm) AK609 Kalibo Boracay (3.15pm) - Kuala Lumpur (7.00pm)
AIR ASIA (RETURN) - Total paid: 1,025.84 MYR
** harga ni dapat lepas redeem AIR ASIA BIG POINTS. Mahal juga. Harga ni untuk 2 orang dewasa + 1 infant + 20kg luggage + 3 meals. Ada orang Aini tengok boleh dapat sorang pergi balik RM480 termasuk luggage and meal. *_*
HOTEL
ALICE BORACAY HOTEL RM626.26 (5 Hari 4 Malam) ** hotel ni sangat recommended sebab dia terletak berdekatan dengan pantai. Sangat sangat dekat. Ye lah kalau kita nak tinggal hotel mengadap pantai of course lagi mahal kan. Hotel ni depan dia ada 7 Eleven. Nak ke pantai tu melangkah dalam 20 tapak je. Sangat sangat dekat. 
Bad side is dia tak ada lif. Kena mendaki tangga so korang better siap siap mintak nak duduk kat first floor. Kami dapat tingkat 3 tapi okaylah tak adalah teruk sangat pun. Exercise lah sikit kan. Berat betul bontotnya pu…