Posts

Showing posts from May, 2013

Throwing a baby shower

Image
Baby showers -- girly parties where guests give presents to a mum-to-be -- have long been a tradition in the West and are growing in popularity here, too. What better excuse for getting a group of friends together than to celebrate a new life?
Who organises it?The only person who shouldn't organise a baby shower is the mum-to-be. The whole event should be great fun and completely stress-free for her, while someone else does all the organising and hard work. Friends, family and/or work colleagues are the usual organisers.  When should it happen?The best time to hold a baby shower is some time in the last trimester. You could either keep it as a surprise from the mum-to-be, or tell her what you are planning so that she has something to look forward to in those last few weeks. Who to inviteIf you are not keeping the baby shower a secret, ask the mum-to-be who she would like to have on the guest list. Remember to ask for names and addresses of close friends that you might n…

#FOOD HUNTING PAK PEK & CIK NI - Shabu Shabu

Image
Assalamualaikum.

Okay dah lama tak buat siaran #FOOD HUNTING PAK PEK & CIK NI kan kan kan. Bukan takat entri tu, entri biasa pun nan hado.

Makanya semalam, Chong (kawan Iqa) telefon I ajak makan. Dia bagi pilihan nak makan kat Shabu Shabu ke kat Johnys. As Johnys dah tak ada HALAL CERTIFICATE sekarang so I cakap Shabu Shabu sebab ada seorang customer India datang sini cakap dia suka makan kat sana dan 80% melayu dan maybe ada halal cert. Maybe?? Hermm was-was. Tak apa, pergi dulu dan lihat. Kalau tak ada jom balik.

Inilah rupa restoran Restoran Stimbot Shabu Shabu. Dekat logo dia pun dah ada logo HALAL JAKIM. Memang makan tanpa was-was dan semestinya mengelakkan perkara yang syubhah. Dalam ni tak nampak sebab flash terang beno. Dekat kaunter dia, dia ada paparkan sijil halal original. Me is happy. Ada jugak halal buffet stimboat. See? We have the power of choice.


LOKASI : Di antara Colliseum Square and Impiana Casuarina Hotel. Kat luar tu tulis Kampar Club. Memang tak perasan. Le…

First Time Voter

Image
Alhamdulillah. It went well.

Part paling best ialah jumpa budak-budak sekolah. ^___^

PILIHAN RAYA KE-13
Venue : Sekolah Menengah Sri Ampang, Ipoh
Saluran : 8
Masa : 10.10am - 11.55pm (approximately 2 hours)


Shhhh!! Tak baik buruk-burukkan orang. Yang mana menang sila tunaikan janji anda dan yang mana kalah fikirkan di mana silapnya dan teruskan perjuangan. 
For us the Malaysians, please unite! Avoid racism. WE ARE TOGETHER! WE ARE ONE!