Thursday, December 31, 2009

macam mana nak buang benda tu?

Please remind Nuraini Ismail Johari dat 2010 is coming soon.

Hari ni ramai betul orang tanya malam ni countdown dekat mana. Jawapan I "dekat rumah". Yes!Memang jawapan yang sangat typical BORING!

I sangat tak sabar nak balik rumah nak cuci semua kasut I then nak kemas bilik semua. Masuk semalam dah 2hari I bacakan Yassin dekat bilik adik lelaki I. Adik I, Eddie kena tindih. Alah kena tindih. Tahu kan kena tindih dengan apa? Tapi bilik adik I tu tetap panas, bila I masuk je bulu roma I terus naik. Bulu rambut atas kepala I pun naik. Yes!Adik I memang dah lama sangat tak duduk dalam bilik tu sebab dia tidur rumah opah I. Dia balik pun untuk tukar baju je plus tak ada orang pun masuk bilik adik I tu. So bilik tu macam terbiar tapi still bersih. Macam mana nak get rid off dat thing erkk?

5 comments:

enyheartsdiamond said...

masa tidur, pasang kaset ayat2 al-quran :)

i pon new year kat uma :)

sasha* said...

menyeramkan la aini.baca yasin la hari2 kt dlm bilik tu.

♥miszluna™ said...

baca alquran byk2..

nnt syaitan jd panas


i new year kt dlm blik kt hostel
huhu


eh..
then mcm ne i nk contact u syg?

fatin asilah said...

bce ysin and al quran byk2.
jgn bg blik tue brselerak..
sbb bnde2 tue ske tmpt2 cm tue.

sme la kte..
new year d umh ok.
hahaha =)

siggplus said...

bab2 tindih ni, related to health problem..tak ada lgsg psl kena tindih dgn saitan..

its just taboo

try google psl benda ni in medical view

Kedai Runcit Online

I ni jenis pemalas betul nak keluar dari rumah. Kalau boleh semua nak orang belikan buatkan hantarkan and etc. Masak bolehlah rajin jugak ...