Posts

Showing posts from March, 2013

MAGNUM

Image
Ice cream yang telah mendapat tempat di hati I sejak pertama kali dikeluarkan. MAGNUM! Walaupun harga dia mahal tapi tak apa buang sikit duit untuk rasa ais krim yang coklat dia memang coklat bukan jenis coklat rasa tak ada rasa coklat. Nama je coklat. Now dia keluar versi baru. 


Mana nak cari eh? I cari kat kedai runcit kat ofis I ni tak ada pun.


P/S : Semalam dah tukar modem baru so now internet dah okay balik. Alhamdulillah. Dan macam biasa semalam adik-adik datang tolong handle proses kad kahwin lagi. Balik pukul 1.30 pagi. Bayangkan I dengan Amirul dah pengsan tertidur dieowang still buat kerja. Dah lah tu siap kemaskan ruang tamu lagi. Alahai, sugar sista betul. I dengan Amirul dah tahu dah nak belanja kat mana.

ADIK ADIK YANG MEMBAHAGIAKAN

Image
Assalamualaikum semua.

Alhamdulillah. Our baby business makin mendapat tempat di hati pemuda dan pemudi. Thank you thank you so much for your support. Mana belum tahu apa baby business I sila search for NIMI Projek kat Facebook and jangan lupa klik like. Kalau berkenan boleh private mesej or email to nimiprojek@yahoo.com.

Lately, memang kami tak cukup tidur especially Mr. A. I ni kalau rasa mengantuk memang tak boleh ditahan-tahan dah. Tapi semalam rekod tu tidur pukul 4.30 pagi nak siapkan order for Maizatul Akma. Biasalah dalam industri printing ni paling suka buat hal printer dengan komputer. Dugaan betul tapi tak apa sabar itu akan membuahkan hasil. Itu yang lambat tu.

Dah 2 - 3 bulan komputer Mr. A meletup disambar kilat. Habis graphic card dia semua terbakar. Semua tak boleh diselamatkan. Semalam macam dah tak tahan sangat dah nak tunggu warranty for mother board, cadang nak belilah komputer baru sebab my laptop nak loading AI memang lembap sangat. Susah sangat nak design. Tapi …

23 March 2013

Image
Berjaya membuang duit kepada adik adik perempuanku. Kemain pandai pau akak eh?

Pizza Hut sekarang dah sedap balik. Dulu dia punya roti keras, sekarang very the good eh.

Ynaa Oh Ynaa Wedding

Image
Assalamualaikum. Kita nak belog pasal weddinh Yenadey ni. Dah kahwin dah budak tu. Tak kira walaupun dah 2 minggu dia kahwin, kita nak update gak. Sebab wedding dia cantik sangat. Wajib share. Wajib pertotonkan.

From Ipoh - TTDI.






Props by NIMI Projek

Image
Alhamdulillah. Praise to Allah. Syukur! Syukur! Our baby business berjalan dengan lancar. Tambah-tambah item props ni sangatlah laku. Siapa tak kenal NIMI Projek lagi boleh tengok dekat sidebar ada Facebook Fan Page. Haaa silalah like dan jangan lupa ajak kawan-kawan like sekali tau.

Harga untuk props? Harga bagi 1 set props (5 pieces) hanyalah RM25 sahaja exclude postage. Postage RM6 sahaja. Design boleh pilih nak design macam mana. Tapi kebiasaannya customer akan bagitau kami dia nak warna apa lepas tu konsep macam mana then kami buat magic. Hihihi! Mari mari props murah, props murah.

Bukan props je tau kami buat, kami pun ada tawarkan khidmat kad kahwin, doorgift, thank you tag, photobooth dan sticker. Pendek kata apa yang customer nak dari kami, kami akan usahakan. Insyallah, harga kad kahwin cantik tapi berpatutan.

Email : nimiprojek@yahoo.com
Website : www.thenimiprojek.blogspot.com
Facebook : NIMI Projek
Instagram : #NIMIProjek


SPREAD THE NIMI LOVE, PEOPLE!


Hugs & Kisse…

Doaku untukmu Sayang

Sekarang ni I dengan Amirul main balas-balas email kalau waktu kerja. Sama je dari zaman belum nikah dulu. Suka nak rindu-rindu tau.

Semalam balik dari kerja, lepas Amirul ambil I adalah keluar satu lagu ni kat radio. Lepas tu Amirul tanya, ada bukak email tak? I cakaplah tak ada sebab semalam busy sangat. I tanyalah kenapa? Then dia cakap, dia hantar lagu macam dalam radio ni kat I. I tanyalah apa tajuk lagu ni sebab I mana pernah dengar. Dia akap "Doaku untukmu Sayang". Ahhh so sweet. Terus diam nak dengar lirik dia.

Hari ni bukak email, amboih bukan main siap bagi link pergi YouTube lagi.

I love u more cayang. I always pray that we will be together until Jannah. Amin!

Wali Band - Doaku Untukmu Sayang Kau mau apa, pasti kan ku beri Kau minta apa, akan ku turuti Walau harus aku terlelah dan letih Ini demi kamu sayang
Aku tak akan berhenti Menemani dan menyayangimu Hingga matahari tak terbit lagi Bahkan bila aku mati Ku kan berdoa pada Illahi Tuk satukan kami di surga nanti
Tahukah kam…