Monday, December 21, 2009

A lil bit of change for the new year

Facebook become so damn boring sudah. But what to do everybody so "into dat particular thing". Even our prime minister create his own FB. Last time Im so addicted with the Facebook thing so that I can update myself with my friends and so-ever padahal tak ada apa nak buat waktu kerja.

GET NOTICE! I've already change the tittle for my sidebar. And...........the info too. Yeah! I got bored easily and I cant stand reading the same lame thing which is
"Nama palsu ainee cumi2. Sila beri hadiah pada 2Februari and blablabla."

But people! Do bear in mind my birthday still on 2nd February so jangan buat buat lupa, do mail me ur present. And I got fantastic idea, how about all of u make me a suprise party. Im thinking of Mask Party. Everybody wearing their unique, fluffy, colourful mask then suddenly one of our guest is a serial killer. Then he/she start to stab people and bloods can be seen everywhere. Gila kewl kan?

Ok! Silly idea. What about bringing me a sexy howt stripper? Hahahhahah! Bodoh! Lawak lucah pun ko tak boleh terima lagi nak bawa stripper. Cis! Mimpilah lu.

For this howt new season for my life which is Season-21. OMG!Im becoming 21. Last time is just 1-1-1 in front of my age now Im stepping into 20 worldso no more type of thinking "alah baru 20". Now 21! Lepas ni tak boleh langgan majalah 7teen kena beli majalah FEMALE. Wake up ainee!! U got a lot stuff to do in the year of 2011, yeah its when Im 22. For me AGE IS NOT JUST A NUMBER. I have to achieve something in my life before im becoming old lady with pink hair. But no more azam azam. IM getting bored of it because when I list it down Im tend to let it down too and put it aside then jadi lemau macam biskut.

So to get myself fresh Im thinking of makeover my hair. Ok! Every year pun sama mesti makeover rambut. Last time I chop my hair short then I coloured it with red. In 2010 let make it more matured so I wanted to colour my hair blonde or brown with blonde highlight. Not only coloured I want to perm it. Let me give u an idea of my dream hair


Lebih kuranglah. Maybe the colour.


Dont u dare to think of me making this type of makeover!


Ohh so kiut of Jessica Simpson. Maybe its a lil bit of this style. A bit! A big NO for the small curl. But for this kind of style, I kinda love it. Yummy!Yummy!

What about all of u give me some idea of what should I do and should not. Come larr give me some idea or perhaps a link of ur reference. Excitednya nak buat rambut baru padahal baru menghabiskan RM200 in October during the Hari Raya.=)

15 comments:

enyheartsdiamond said...

i noe it oready dat u want to make ur hair blonde ;)

enyheartsdiamond said...

i noe it oready dat u want to make ur hair blonde ;)

sasha* said...

akak tade FB.cool tak? ;)

its up to ainee.cuba tanya hair stylist tu kaler apa suits u better ok?

fezaL Mohd said...

haha . fb gua ada lu tk add gua .
sampai hati ;p

Lilianna Mardiana said...

babe sayangku ainee!
i rase u akan nmpk marvelous dgn rmbt perm, trus me! sbb u ade baby face, so sgt2 la tomey(nak jgk ckp pelat2, haha) kalau buat perm hair.


tp, tu avoid any regret in the future, chewah, haha, u buat dulu temporary curls, mcm I buat hari tu http://dangobunny.blogspot.com/2009/12/takde-kerja-cari-kerja-p.html

and,digital perm plak, ade gmbr dia kt author side dlm blog u, lebih kurang gitu la hasil dia, but i pnye kaler hitam n pnjg kn, so xnmpk sgt, so i sokong 100% kalau u buat perm and taruk highlight!

tp i rase u akan nmpk lebih anggun n dewasa kalau buat kaler warna mcm ni n buat perm mcm ni ttp://l.yimg.com/img.tv.yahoo.com/tv/us/img/site/30/10/0000043010_20070916180008.jpg

or a bit of highlight in between mcm http://img.timeinc.net/people/i/2006/specials/globes06/show/bwhair/jalba.jpg

or natural curls mcm http://static.becomegorgeous.com/gallery/pictures/selenagomezhairstyles_curlyhairattheamas.jpg

:)

NIMI said...

eny: ahhahah!tapi org kedai tu cm tak kasi je sbb dia cakap we r asia..urghh!

NIMI said...

k.sasha: cool!cool!ghehhehe..alah hairstylist aini tu dia pemalas punya org..nnti kalau tanya dia buat dunno je..hampeh!

NIMI said...

fezal: i add u da kan??u larr add i

garpu said...

ainee.ko buat rambut mcm mana pon,ko tetap cantik n aku suke!
+)

NIMI said...

yana: u helps me a lot edar by giving the link tapi i tak dapat masuk..semua not found!teringin nak tgk..tu r i akan try temporary dulu..tapi tang kaler tu mmg i akan kaler r sebab i da superb boring da ni ngan rmbt i..

rmbt u gila cantik kot + u pon cantik so u buat apa pon cantik dear..

NIMI said...

citi: pandailah ko bodek ak sayang oii..ok!nnti jumpa kau ak belanja ais krim mcd..hehehhe

NIMI said...

yana: ahahaha bongek betol ini pc dekat rumah..bila dekat ofis i boleh bukak semua link u..thans yana..i love u much!semua cantek..i suka sangat!

SK said...

tak sabar nak tengok ainee new looks, well, I believe u will come up with a creative idea as always....ahaks!

SK said...

tak sabar nak tengok ainee new looks, well, I believe u will come up with a creative idea as always....ahaks!

NIMI said...

k.ria: heheheheh!

Kedai Runcit Online

I ni jenis pemalas betul nak keluar dari rumah. Kalau boleh semua nak orang belikan buatkan hantarkan and etc. Masak bolehlah rajin jugak ...