Posts

Showing posts from March, 2009

.3tahun 7bulan sama dengan 43bulan.

Image
.HEPI 3TAHUN 7BULANMY MUCUKIE.

prasan tak wish tu kaler warne warni?tu sbbnyer ourLOVE RELATIONSHIPpenuh ngan kaler mcm pelangi..hehe!!ade suka ngan suka serta suka takde duka..rasa nak hug u ketat2..2 r tapi ade sa2 pasangan ni cube cam nk pecah blhkan kiter n kawan2 kiter kan mucukie?hei kami berdua UNITE r no rahsie2 so jgn harap nk pecah belahkan kami.*smbil tgh bygkan hold tangan apek..lagi bape bulan je we will make it until our 4th year..meh i dedicated u satu song ni..beshh!!everytime i closed my eyes by babyface..ske sgt lagu ni!!

Boy it's been a long, long time comin,
But I, I know that it's been worth the wait
It feels like springtime in winter
It feels like Christmas in June
It feels like heaven has opened up it's gates for me and you

Every time I close my eyesI thank the lord that I've got you
And you've got me too
And every time I think of itI pinch myself cuz
I don't believe it's true
That someone like you loves me too

Boy, I think that you're trul…

.bumi pon leh sakitkan?cian BUMI.

Image
jom kengkawan support bumi kita..sebarkan kat semue org
.tutup lampu esok(280309 bersamaan enivesariku yg ke-43 bulan) pukul 8.30-9.30.
wahh romantik 2..haaaa jgn amik kesempatan laks dis time erkk kapel2 kat PADANG POLO yang slalu wat maksiat(ape tu padang polo ainee??kat mane??)..padang polo tu kat IPOH r.. bawak2 r TOBAT!!

EARTH HOUR ni mula2 dimulakan kat sydney tu, dieowg tutup lampu selama sejam..semakin tahun, semakin berkembang r rancangan ni(wahh!!ni r keberkesananyer cikgu sains time skolah ajar ape tu HIPOTESIS semakin semakin..hehe)..sampai r tahun ni, plan ni target 1billion org tutup lampu..xmacam event2 cam pilihan raya tu semue, ni bukan pasal PARTI mane kowang masuk n dari negara mane kowang datang tapi kiter tanye diri sendiri mane kiter tggl?haaa jawap!jawap!bukan r..salah jawapan kowang tu..kiter tggl kat planet yg sama iaitu BUMI..



kiter UNITE kan??mcm beshh jer kiter terlibat skali dalam PLAN ni..ye r!!bukan negara kiter sowang je tapi 74negara yang lain pon terliba…

.korset bukan untuk badan je, isi duit pon boleh skang ni.

Image
.2hari lepas dapat laks bungkusan yg berisi beg korset ni.
.saya purchase kat sini.
damn CUN kan??giler ske giler okies..
tak sbr nak bawak gi jenjalan sama teman2 n kekasih gelap..
kalau kowang ade nmpk bende unik2 ngan harga berpatutan tell me tau, saya ske giler ngan bende unik..

.saya akan berkahwin pada umur 29thn.

Image
jumpe mende ni kat FB..disbbkan im not really into FB so i guess why not im trying it at my blog..kan?kan?macam beshh je..hehe..kowang pon buat r!!

Put an [X] in every box that applies to you.Add up all the X's and title subject with "My Marriage Age is__"

[ ] You know how to make a pot of coffee
[x] You keep track of dates using a calendar
[ ] You own more than one credit card
[ ] You know how to change the oil in a car
[x] You do your own laundry
[ ] You vote every election
[x] You can cook for yourself
[ ] You think politics are exciting
[x] You balance your own checkbook.
[ ] Your parents have better things to say than your friends
Total: 4

[x] You show up for school/college/work every day early.
[x] You always carry a pen in your pocket/purse
[ ] You've never gotten a detention
[x] You have never ever smoked a cigarette or something smoky
[x] You have never gotten completely trashed
[ ] You have forgotten your own birthday at least once
[x] You like to take walks by yourself
[ ] …

.semue org sila derma organ dan anggota badan kerana saya sedang NAZAK!.

Image
yes!!!saya telah dicederakan dengan kejam..anggota2 dan organ2 saya telah dikorek dan dipotong dengan kejam tanpa ada belas kasihan

1. sue telah mengambil mata kanan saya
Langkah-langkah menyempurnakan tag:
1) Go to your photos folder in your computer.
2) Go to the 6th folder of photos.
3) Go to the 6th picture in that folder
4) Put the picture on your blog and description of it.
5) Invite six friends to join the challenge.
6) Link them in your blog and let them know they have been challenge.


ungakapan cicidis: sowi pic agak gelap..

.bawak adik2ku ke FUNFAIR.
.baju pink u2 namener ainee manakala baju oren i2 namenyer ifa.
.mendepakan tangan i2 satu senaman yg bagus sbelum menaiki bende2 extreme utk make sure ketiak licin tanpa sehelai bulu ketika mengangkatnyer dgn bangga smbil menjerit ketakutan.

mari kawan2ku yg ku sayangi sila dera diri sendiri
1)zaza
2)ama burung
3)qissy
4)nuna
5)fezal
6)cik yana

2. fynna telah mencungkil mata kiriku(arghh aku buta!)

List 10 of your favorite LOVE songs and tell me the…

.nak masuk universiti OXFORD atau beli je kamus OXFORD.

Image
yes!!tadi kasut yang saya order dari shopping blog smpai..sggh murah dari harge kat pasaran..bayangkan the oxford just cost me RM68..isnt dat damn cheap!!kat luar harge die RM149..biler kasut tu sampai ade r 2 ekor nyet YM saya..dis is my conversation..yes!!!saya tak tau ape beza nakal dengan jahat tapi yang pasti adik2 saya ni dalam kategori NAKAL..slumber jer bukak my parcel then siap rasmikan lagi..busuk je!!saya kat tmpt kerja ni panas je tapi tersengih kecil ngan glagat nuratiqah n nurzarifah..very noty my dis lil 2 sista!!

slalu org terMISUNDERSTOOD oxford tu ape..actually dis kasut r panggil OXFORD mcm peep toe ngan pumps tu..die ni OXFORD..curi name dari kamus ngan universiti tue..mungkin org yang pakai kasut ni ade chance nk masuk OXFORD..ohh layakkah saya??terHARUnyer!!

nur zarifah: kak!!kasut sudah sampai
ainee cumi2: ape..iye ke.. wah wah wah
nur zarifah: kiteowg bukak ek
ainee cumi2: cepatnyer
nur zarifah: kiteowg bukak ek
ainee cumi2: arghh semak r..nyebok je
nur zarifah: xde2!…

.rendahkah mentaliti org melayu?.

Image
mari!mari!mari!mari beli 2 RM10, 2 RM10..

mentaliti org melayu?kita melayu kan??(siapa melayu sila angkat tgn!!woi cina india pon meh angkat tgn!!kiter kan MALAYSIA!!)so sila sedar diri kalau kita masih berbangsa MELAYU melainkan anda sudah convert ke bangsa lain..tak apa!!pernah dgr tak cina cakap cina "mentaliti org cina"?pernah dengar tak org cakap "mentaliti org india"?saya belum..anda pernah??so jgn dok nak hina bangsa sendiri n nk cakap bangsa sendiri mentalitinya rendah..so so lalallalalala

berdasarkan entri saya perlu ke belajar tinggi2 smpai cucur atap telah mendapat tentangan hebat dari sorang yg blaja kat msia tapi mengkritik abesh sistem pendidikan msia..abeshh tu die tu blaja kat msia gaks..U tempatan lagi..okies okies di sini saya nak cakap gaks pelajar ni telah mengatakan saya ade MASALAH..di sini saya tak tau ape masalah yg telah saya create dgn entri kontroversi saya(ko ni ainee!!nak wat kontroversi masuk MELODI r!)..juz ingin berkongsi idea ngan ilm…