Saturday, March 28, 2009

.3tahun 7bulan sama dengan 43bulan.


.HEPI 3TAHUN 7BULAN MY MUCUKIE.

prasan tak wish tu kaler warne warni?tu sbbnyer our LOVE RELATIONSHIP penuh ngan kaler mcm pelangi..hehe!!ade suka ngan suka serta suka takde duka..rasa nak hug u ketat2..2 r tapi ade sa2 pasangan ni cube cam nk pecah blhkan kiter n kawan2 kiter kan mucukie?hei kami berdua UNITE r no rahsie2 so jgn harap nk pecah belahkan kami.*smbil tgh bygkan hold tangan apek..lagi bape bulan je we will make it until our 4th year..meh i dedicated u satu song ni..beshh!!everytime i closed my eyes by babyface..ske sgt lagu ni!!

Boy it's been a long, long time comin,
But I, I know that it's been worth the wait

It feels like springtime in winter

It feels like Christmas in June

It feels like heaven has opened up it's gates for me and you


Every time I close my eyes I thank the lord that I've got you
And you've got me too

And every time I think of it
I pinch myself cuz
I don't believe it's true

That someone like you loves me too


Boy, I think that you're truly somethin,
And you're, you're every bit of a dream come true

With you babe, it never rains

And it's no wonder
The sun always shines when I'm near you

It's just blessing that I have found somebody like you


and u ske tak pil antibiotik yg i bagi u tue??penat tu wat resipi sendiri tuk dimasukkan dalam pil tue..280pils..blerghh!!tapi igt tau peraturannyer amik jgn lebih dari 1..later overdose laks sape susah..Dr.Aini gaks(arghh!!gelaran yg nak sgt sandang wak2 darjah 1 until form 5, dah r tu ainee igt awk tak layak!)..haaa kowang2 semue sape nk wat kasi bf kowang pon leh gaks(dapat ilham ni dari korean film) ..u all sure blur kan??takpe2 akan saya terangkan di post akan datang..

AKTIVITI pada hari 43 nie!!
1.saling bertukar hadiah

2.tgk wayang citer 12rounds...

-beshh woo...kowang tgk r..cam tak sangke everything yg die buat tu sbb ade sbb..


3.makan kat kopitiam

4.beli GEGEL n BOBOI
-ape nie??owhh mereka ni pasangan kura2..chumel sgt!!so beli r..hehe!!dulu ade bela tapi adik saya si iqa n ifa tu leh laks terlepaskan kura2 saya tue..beli kat JAYA JUSCO..ske sgt!!hehe..beli kapel..sekor boy sekor girl..and u jgn lupe tau ayam, i teringin sgt hamster dengan kandang berwarna merah jambu(owhh inn!!kamu juga suka kan??ngaku je r!!)

owhh ini boboi


ini pulak gegel


boboi ngan gegel tgh beshh mandi manda


owhh boboi ngan gegel nk dating rupenyer..chumel bangat!!

haaa kalau kowang nk tau mana satu boi mane sa2 gel kowang pegang belah blakang badan die yang lembik tu..kalau lekuk ke bawah then its a gal..mcm tu rpetua yang diberi oleh penjual kura2 nie..

owhh ya!!wak2 earth hour tu kami berada di JAYA JUSCO..ade r padam lampu skit tapi saya nak lebih..nape restoran2 takde pon wat promosi candlelight dinner ke kan untuk 1jam..sure beshh!!baru r EARTH HOUR..neway sesape yg da wat, at least kiter da contribute something..u all ROXX dude!!

Friday, March 27, 2009

.bumi pon leh sakitkan?cian BUMI.


jom kengkawan support bumi kita..sebarkan kat semue org
.tutup lampu esok(280309 bersamaan enivesariku yg ke-43 bulan) pukul 8.30-9.30.
wahh romantik 2..haaaa jgn amik kesempatan laks dis time erkk kapel2 kat PADANG POLO yang slalu wat maksiat(ape tu padang polo ainee??kat mane??)..padang polo tu kat IPOH r.. bawak2 r TOBAT!!

EARTH HOUR ni mula2 dimulakan kat sydney tu, dieowg tutup lampu selama sejam..semakin tahun, semakin berkembang r rancangan ni(wahh!!ni r keberkesananyer cikgu sains time skolah ajar ape tu HIPOTESIS semakin semakin..hehe)..sampai r tahun ni, plan ni target 1billion org tutup lampu..xmacam event2 cam pilihan raya tu semue, ni bukan pasal PARTI mane kowang masuk n dari negara mane kowang datang tapi kiter tanye diri sendiri mane kiter tggl?haaa jawap!jawap!bukan r..salah jawapan kowang tu..kiter tggl kat planet yg sama iaitu BUMI..



kiter UNITE kan??mcm beshh jer kiter terlibat skali dalam PLAN ni..ye r!!bukan negara kiter sowang je tapi 74negara yang lain pon terlibat gaks..at least ade topik nak sembang kalau kiter jumper OBAMA ke CHAD MICHAEL MURRAY ke BRITNEY SPEARS ke kan ade gaks topik nk sembang ye dak?ape perlu kowang wat kowang signup je kat laman web nie..still belum terlambat lagi kalau belum signup..saya da signup da..

SHOW THE WORLD MALAYSIA ARE UNITED!!


okies ape yg kowang leh buat hari nie..ye r umah da gelap kan..xtau nk buat ape.xkan nak basuh tandas gelap2 kan..bertuah org yang duduk kat KL sbb manyak sgt aktiviti untuk kowang..campur forum2 pasal EARTH HOUR ni ngan cadangan utk manusia luar dari KL..

ramai2 gi PERSIARAN COPSQUARE(10am-10pm)
-ade bazaar, cheerleading ngan band performance then siap ade countdown lagi tu..wahh meriah!!(buat masa skang i think this is the best!)

pin2 masuk utama SUNWAY PYRAMID shopping mall(7.30pm-10pm)

-ni lebihs sesuai tuk org yang ske dgr ucapan n adegaks countdown

DATARAN MERDEKA(8pm)
-ade persembahan budaya n ucapan dari datuk bandar

SUNRISE MONTH KIARA(7.30pm)
-ade booth2 education then ade candle light dance tue..

STARHILL GALERY(7.30pm-10pm)
-ade wayang lampu(wauu!!something different)


haaa mane sa2 kowang nk attend??kalau saya, saya attend yang 1st tu..ade bazaar lagi tu..beshh sgt!!tp sy tak leh attend sbb saya kan IPOH MALI..

amboi!amboi!amboi!(sambil menggeletek jari kelingking) tak adil r kalau org KL je ade aktiviti, ni haaa ade tips untuk kowang2 yg tggl kat luar dari kawasan yang sewaktu dengannya ataupon tuk sesape yang tak nak kua umah..sure dak2 EMO jadikan ni hari paling bersejarah tuk dieowg kan sbb ye r dunie gelap maaa..dah macam 30days of night..citer seram tu..nasib baik kiter sejam je..(dah!dah ainee!!sila teruskan ngan cadangan anda)..


owhh cantiknyer rumah kat ats ni..kolam dipenuhi ros petal then ade lilin manyak2..such a romantic!!boleh buat mcm ni tapi igt lampu harus ditutup

1. ape kate kowang buat CANDLELIGHT DINNER dengan family kowang..jarang ade chance makan mcm ni ngan family sendiri..romantik!!
2. main TREASURE HUNT memlm ni..sorok r kat blakang stor ke mane tau ade chance terserempak ngan hantu berambut panjang berbadan bulu2..
3. amik udara2 segar kat tepi pantai kan dengan famili..no couple2 erkk tgh gelap2 nie..

4. MANDI DALAM GELAP juz diterangi cahaya lilin je..mandi bunga ke kan..kalau da kawin leh mandi sama2 ngan pasangan(opss under 18 sila butakan mata anda skrang!)beshh woo!!then tetiber kuar hantu air(ainee!!ko ni asyik hantu je..nakutkan org tau!)
5. pernah tgk tak citer ARE YOU AFRAID OF THE DARK?ala ade r wak2 kecik dulu saya selalu tgk...haaa ape kate kowang duduk same2 then pasang lilin then apa lagi start r citer hantu..perghh!!mmg beshh!!
6. ataupon main r SCRABBLE ke, BINGO ke, JUTARIA ke..okie whut?
7. susah sangat amik selimut amik bantal tidur!!

haaa ape mcm cadangan beta??so mari2lah same2 sokong EARTH HOUR..tak lame pon..sejam jer!!
VOTE EARTH HOUR!!

MyEm0.Comohsopopup : ayah saya ckp ape gune tutup lampu kalau pasang lilin..same gaks habanyer..ape2 je r JOE SKINHEAD(pggilan dari rakan adik saya utk ayah saya kerana memakai skinny jeans hitam bersama kasut bot paras lutut dan membotakkan kapla meninggalkan jambul maha panjang dikaler dengan warne biru hijau dan merah ketika aku masih di tingkatan 3)

Friday, March 20, 2009

.korset bukan untuk badan je, isi duit pon boleh skang ni.


.2hari lepas dapat laks bungkusan yg berisi beg korset ni.
.saya purchase kat sini.
damn CUN kan??giler ske giler okies..
tak sbr nak bawak gi jenjalan sama teman2 n kekasih gelap..
kalau kowang ade nmpk bende unik2 ngan harga berpatutan tell me tau, saya ske giler ngan bende unik..

Thursday, March 19, 2009

.saya akan berkahwin pada umur 29thn.


jumpe mende ni kat FB..disbbkan im not really into FB so i guess why not im trying it at my blog..kan?kan?macam beshh je..hehe..kowang pon buat r!!

Put an [X] in every box that applies to you.
Add up all the X's and title subject with "My Marriage Age is__"

[ ] You know how to make a pot of coffee
[x] You keep track of dates using a calendar

[ ] You own more than one credit card

[ ] You know how to change the oil in a car

[x] You do your own laundry

[ ] You vote every election

[x] You can cook for yourself

[ ] You think politics are exciting

[x] You balance your own checkbook.

[ ] Your parents have better things to say than your friends

Total: 4


[x] You show up for school/college/work every day early.

[x] You always carry a pen in your pocket/purse

[ ] You've never gotten a detention

[x] You have never ever smoked a cigarette or something smoky

[x] You have never gotten completely trashed

[ ] You have forgotten your own birthday at least once

[x] You like to take walks by yourself

[ ] You've watched talk shows.

[ ] You know what 'credibility' means without looking it up

[ ] You drink coffee[caffeine] at least once a week.

Total: 5


[x] You know how to do the dishes.
[x] You can count to 10 in another language.
[x] When you say you're going to do something you do it.
[x] My parents trust me

[ ] You can mow the lawn

[x] You can make adults laugh without being stupid

[x] You remember to water the plants
[x] You study when you have to
[x] You pay attention at school/college
[x] You remember to feed your pets
Total: 9


[x] You can spell 'experience' without looking it up.

[x] You work out on a regular basis.
[x] You clean up your own mess

[ ] The people at Starbucks know you by name

[x] Your favorite kind of food is take out
[x] You have gained weight since middle/high school

[ ] The first thing you do when you wake up is get caffeine.

[x] You can go to the store without getting something you don't need

[ ] You understand political jokes the first time they are said

[x] You can type quickly

Total: 7


[ ] You have realized that the weather forecast changes every hour

[ ] Your only friends are from your place of employment

[ ] You have been to a Tupperware party

[ ] You have realized that no one will take you seriously unless you are over the age of 25 and have a job

[x] You have more bills than you can pay

[ ] Most of all your friends are older than you are

[x] You can say no to staying out all night

[x] You use the internet every day
[x] Your wardrobe hasn't changed in a while

[ ] You can read a book and actually finish it

Total: 4

so total all of it is 29!!
owhh rupenyer daku akan berkahwin lagi 9thn..lmbtnyer lg!!i didnt put the exact age nak kawin tapi kalau leh nk cecepat sbb tak sbr nak ade my own baby..twins someore..one boy and one girl..damn cute!!

Wednesday, March 18, 2009

.semue org sila derma organ dan anggota badan kerana saya sedang NAZAK!.


yes!!!saya telah dicederakan dengan kejam..anggota2 dan organ2 saya telah dikorek dan dipotong dengan kejam tanpa ada belas kasihan

1. sue telah mengambil mata kanan saya

Langkah-langkah menyempurnakan tag:
1) Go to your photos folder in your computer.
2) Go to the 6th folder of photos.
3) Go to the 6th picture in that folder
4) Put the picture on your blog and description of it.
5) Invite six friends to join the challenge.
6) Link them in your blog and let them know they have been challenge.


ungakapan cicidis: sowi pic agak gelap..

.bawak adik2ku ke FUNFAIR.
.baju pink u2 namener ainee manakala baju oren i2 namenyer ifa.
.mendepakan tangan i2 satu senaman yg bagus sbelum menaiki bende2 extreme utk make sure ketiak licin tanpa sehelai bulu ketika mengangkatnyer dgn bangga smbil menjerit ketakutan.

mari kawan2ku yg ku sayangi sila dera diri sendiri
1)zaza
2)ama burung
3)qissy
4)nuna
5)fezal
6)cik yana

2. fynna telah mencungkil mata kiriku(arghh aku buta!)

List 10 of your favorite LOVE songs and tell me the reason u like it..Heartbreak love songs can also counts.

WARNING!!!!!!!!!! LOVE SONG,OKAY..

p/s: and count it backwards like 10,9,8...because I think it's fun to read that way.

10)tegar by ROSSA
-paling ske tang chorus..perghh!!sbb igt kat ayam r mesti!!
-gapai semue jemariku, rangkul aku dlm bahagiamu..ku ingin slalu berdua selamenyer..jika ku buka mata ini, ku ingin slalu ade dirimu..

9)The Best Things In the World by MOCCA
-arghh mmg i ske sgt ngan mocca..lagu die semue beshh..
-i got the best things in the world coz i got u in my heart honey bunny mucuk ayam!

8)Love Story by Taylor Swift
-ske sgt lagu ni..hehehhe..dulu cam susah sgt tang nak nyanyi my daddy blabblabla tu skang da pro..
-u everything & i begging u plz dont go..u be the prince n i'll be the princess..bby just say YES!

7)No Air by Jordan Sparks feat Chris Brown
-btol!btol!btol!ske sgt meaning die..they write it very well..saya memerlukan ayam mcm saya memerlukan UDARA..isn't dat meaningfull??

6)yakinlah aku akan menjemputmu-kangen band
-tah i juz love it although die sgt slow..
-i admit org INDONESIA mmg sangat pandai buat lagu cinta..dieowg punye lirik beshh..hehe!!dats y i minat MOCCA!!

5)selalu mengalah by seventeen
-ske lagu ni sbb lagu ni kalau saya dgr sure teringat kat ayam sbb mmg die slalu mengalah..cian my ayam kan..i try to ckp sorry but tak tau nape susah sgt perkataan tu nk kluar but i do love u rite hoeny bunny..lagu tu really suit u mucuk!!

4)I remember by MOCCA
-owhh this checky song make me remember my darl ayam..hehe!!
-n i pernah tujukan dis song dkt die pon dekat my last entry

3)tanpa by sixth sense
-mmg beshh shangat..semuenyer tanpa dan tanpa pastu tampar diri sendiri..

2)fall for you-secondhand serenade
-arghh lagu ni beshh shangat shangat..
-leh nyanyi ngan penuh prasaan..hehehehe..ayam dulu slalu nyanyi wak2 lagu ni meletop letop kat radio..hehe!!

1)menanti sebuah jawapan-padi
y??sbb ni lah lagu first kiterowg dengar bersama..n the movie is the first movie we watched together..yeah!!its OUR SONG!!and i even make a mug written the song..lagu tu mmg bermakna giler bg kiterowg..hehehehhe!!jiwang kamu sehh ainee

nak tau korang punyer lagu cinta gaks
1)acil
2)aira
3)lulu
4)wanie
5)gemok
6)anis
7)hanis zalikha
8)nana
9)zra si mok mok
10)cik kumin

yes!!saya masih boleh lagi menjawap tag although mata2 saya telah dikorek dengan kejam

3. k.shasha cabut hidung saya then letak hidung badut kat saya

Apa yang kamu lakukan sekitar jam 10.17 semalam?
♥ ni pagi ke petang k.sha??kalau pagi, aini tgh keje..kalau malam, ajar adik matematik

Selain itu, apa yang kamu lakukan sekarang?
♥ mendengar muzik yang dialunkan oleh perut tanda lapar

Adakah kamu akan bangun 7.00 pagi esok?
♥7pagi tak!!7.30 pagi yes!!

Orang paling kelakar pernah jumpa?
♥ din beramboi..ehh pernah jumpe ke??n my ayam!!

Takut untuk membesar?
♥ tak!!tapi takut tua...kang jadi hodoh camne..

Matapelajaran yang teruk di sekolah?
♥ add math.

Kalau anda minum 14 mug bir, apa yang akan terjadi?
♥ okie soalan ini harus diharamkan bagi pembuat tag ISLAM..hehe

Tidur dengan pintu terbuka atau tertutup?
♥ tertutup

Bila kali terakhir kamu buat perkara yang kamu rasa salah?
♥ kencing dlm sluar waktu berumur 1hari

Apa yang sedang kamu pakai sekarang?
♥ baju bewarna hijau ngan sweater warne hitam serta memakai suar jeans biru lusuh n berkaki ayam

What are you listening to right now?
♥ thinking of you-kate perry

What’s your favorite number?
♥ 28

How is the weather right now?
♥ panas mentari terik almaklum skang pukul 11.19pm

Who was the last person you talked to on the phone?
♥ my b last nite.

Merokok?
♥ a big NO!!

Eye color?
♥ yg asli dark brown..tapi kengkadang die leh tukar warne gaks..hehehe..hijau, ungu!!

Bulan kesukaan?
♥ august

Apakah movie terbaru yang kamu tonton?
♥ dragon ball evolution

Hari kesukaan?
♥ setiap 28th tiap2 bulan sbb i2 enivesari saya dan ayam n we celebrate it every month

Jika kamu boleh cakap sesuatu pada seseorang, apa yang kamu akan cakap?
♥ gi mampos kat ko!ahaaahha

Pelukan atau ciuman?
♥ pelukan

Berkawan lagi dengan rakan-rakan di sekolah lama?
♥ mesti..they are my soul..n saya sgt menghargai FRIENDSHIP!!

Left-handed atau right-handed?
♥ right-handed.

Mahu tidur dengan berapa bantal?
♥ satu je..nak banyak teddy bear!!

Tidur dengan seseorang atau bersendirian?
♥ mesti r sowang

Apa yang kejutkan kamu pagi tadi?
♥ diri sendiri

Boleh teruskan hidup dengan tidak merokok?
♥ MESTIlah!!

Pernah kawan baik kamu buat onar di belakang kamu?
♥ tah!!xmau tau!!

Memilih untuk memberi nombor telefon?
♥ nope!!

Mana lebih suka: McDonald’s atau Burger King?
♥ Mcd tapi skang da boikot so saya beralih ke NICE bege

Mahu pergi ke Greece atau Hawaii?
♥ Hawaii..nak gi antartikalah

Hari jadi yang menarik tahun ini?
♥ tak menarik pon!

mari lihat aktiviti org lain laks
1.nadia
2.natasha rahman
3. pia
4.eyka hamasuba
5.memey

4. nana ngan inn masing2 telah menutup lubang pusat saya..

The rules:
Link to your tagger and post these rules.
List 8 random facts about yourself and
tag 5 people.

1. gemar mencollect tabung
2. ske gigit bibir sendiri

3. ske menunjukkan kasih sayang kat ayam dgn care mencederakan dia

4. pentingkan PERSAHABATAN..kalau leh semue org saya nk kawan

5. xsuke main SMS..

6. ske acting jadi retarded even kat public
7. cepat buhsan ngan fesyen rmbt
8. teringin nk tutup rmbt ni n jadi muslimah sejati one day!!


mari2 makcik2 dan pakcik2 sila buat ini random punyer soalan..jangan malu!!jangan segan!!FREE juga
1.baybeelaydee
2.ejam
3.farhanah zulkefli
4.cik epal
5.mimi

5. inn si kejam mmg ske operate saya..kali ni die curi ginjal kanan saya..
Myself
First name : Nuraini
Name you wish you had : tah xterpikir pon..i love my AINEE name..hehe!!
What do people normally your name as : buat para kawan yg agak rapat will tukar my name elok2 dari aini gi eni..then my makuda laks panggei i nini..then wo ai nee..haishh memcm deme ni
Birthday : 02 Februari
Birthhplace : Klinik Bhajan, Ipoh
Time of birth : 3 pagi something
Single or taken : Taken by Muhammad Amirul Syafiq
Zodiac sign : Aquarius

My Appearance
How tall are you : 152cm(betape pendeknyer daku)
Wish you were taller : NOPE
Eye color : dark brown
Current hair color : Red now da luntur jadi brown i guess..nak kaler hitam!!
Short or long hair : short for now
Ever dye your hair a bizarre color : yeah yeah...PURPLE n RED
Last time you did something dramatic with your hair : meaning??adakah dr segi penukaran rmbt?oh YES!tgk jer pic2 ni..



Glasses or contacts :
or (mane kowang lg prefer saya pakai?)me=contacts
Paint your nail : yes..and its BLACK
Shy or outgoing : outgoing
Sexy or cute : nehh!!roxx
Serius or fun : fun
A turn on : kalau org nk blanje
A turn off : frenz who forgot their olf frenz


This or That
Flowers or chocolates : flowers
Rap or rock : rock
Relationship or one night stand :relationship larr mesti
School or work : work..leh dpt duit!!hehe
Love or money : money..money can buy LOVE
Movie or music : music
Country or city : country coz tenang tapi make sure country yg complete k!
Sunny or rainy days : sunny
Friends or family : can i take it both??okies famili first but friend first..idk

Have u ever
Lied : of course YES
Stole something : probably took something then it will be YES
Smoked : definitely a BIG NO NO for me..even bau pon da selseme..
Hurt someone close to you : my MUM..sian ibu..
Broke someone's heart : my ayam slalu keciwe
Wonder what was wrong with you : yes because i slalu ckp lepas...nak ikut jejak amboi!amboi!amboi!kah??
Wish you were prince or princess : princess larr mesti..with a lot of PINK stuff
Like someone who was taken : NOPE
Shaved you head : semue org suwuh tp cam xrele je
Used chopstick : xreti..someone please ajar!!
Sang in the mirror to yourself : ahahhaha!!wak2 kecik..siap letak kipas as the microphone lg..

Favourites
Flower : pink rose
Candy : nano nano
Song : meaningfull lyrics
Color : pink ngan hijau..PERFECT!!
Movie : ENCHANTED..saya mmg ske citer DREAM2 ni..
Singer : britney spears
Junk food : harus berperisa TOMATO
Website : fashion n cooking..memang minat gilos
Location : SPA
Animal : hamster n kitten
Ever cried over someone : mesti larrr
Is there anything you wish you could change about yourself : ade!ade!nak jd org yg pandai cover kalau nk cakap n mengutarakan pendapat coz dun wan to hurt people's feeling althought KENYATAAN..
Do you think you're attractive : absolutely NO!!
If you had to choose a fairy tale as your life what would you choose : CINDERELLA(ske tgk citer ni ulang kali)
Do you play any sports : dulu kat skolah main lompat tggi, lompat jauh, bowling skang ni apa pon tak main da..dats y gemok

enough bout me, what is yours?
1.iz
2.apiq
3.ziera
4.inn
5.mimi hafizah
6.balqis


6. akhirnya mereka mengakhiri kekejaman ini dengan jantungku diambil oleh balqis n amynatics
(now mmg da takleh wat tag r sbb da takde jantung..mane leh idup!!)
Rules: Use the first letter of your name to answer each of the following questions. They have to be real...nothing made up! If the person before you had the same first initial, you must use different answers. You cannot use any word twice and you can't use your name for the boy/girl name question. Oriteee then...

1. What is your name :
Nuraini

2. A four Letter Word :
Nama

3. A boy's Name :
Numirul

4. A girl's Name :
Nana

5. An occupation :

Nurse

6. A color :
Nude Blue

7. Something you'll wear :
Nangka costume

8. A type of food :
Nasi Lemak Ayam Kampung

9. Something found in the bathroom :
Nanny's Comb

10. A place :
Nigeria

11. A reason for being late :
Nenek saya beranak

12. Something you'd shout :
NAH!!

13. A movie title :
National Treasure

14. Something you drink :
Nata De Coco

15. A musical group :
Nsync(leh ke?)


16. An animal :
Naga

17. A street name :
N Street

18. A type of car :
Nissan Serena

19. The title of a song :
Nananana by Akon

saya nak peningkan otak awak2 gaks!!
1.sue
2.k.shasha
3.fynna

Tuesday, March 17, 2009

.nak masuk universiti OXFORD atau beli je kamus OXFORD.


yes!!tadi kasut yang saya order dari shopping blog smpai..sggh murah dari harge kat pasaran..bayangkan the oxford just cost me RM68..isnt dat damn cheap!!kat luar harge die RM149..biler kasut tu sampai ade r 2 ekor nyet YM saya..dis is my conversation..yes!!!saya tak tau ape beza nakal dengan jahat tapi yang pasti adik2 saya ni dalam kategori NAKAL..slumber jer bukak my parcel then siap rasmikan lagi..busuk je!!saya kat tmpt kerja ni panas je tapi tersengih kecil ngan glagat nuratiqah n nurzarifah..very noty my dis lil 2 sista!!

slalu org terMISUNDERSTOOD oxford tu ape..actually dis kasut r panggil OXFORD mcm peep toe ngan pumps tu..die ni OXFORD..curi name dari kamus ngan universiti tue..mungkin org yang pakai kasut ni ade chance nk masuk OXFORD..ohh layakkah saya??terHARUnyer!!

nur zarifah: kak!!kasut sudah sampai
ainee cumi2: ape..iye ke.. wah wah wah
nur zarifah: kiteowg bukak ek
ainee cumi2: cepatnyer
nur zarifah: kiteowg bukak ek
ainee cumi2: arghh semak r..nyebok je
nur zarifah: xde2!!bukak!!!!!!!!!!!
ainee cumi2: woi sepak kang
ainee cumi2: jgn r
nur zarifah: j0m!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ainee cumi2: aku nk rasmikan
ainee cumi2: woi sepak kang
nur zarifah: xleh2
ainee cumi2: jgn nak gatal erkk
nur zarifah: da bukak da
nur zarifah: kak cik nieh
ainee cumi2: woi babi r
nur zarifah: bkn aku
ainee cumi2: jgn r bukak
ainee cumi2: aku nk bukak
nur zarifah: kwakakkakakaka
nur zarifah: da bukak masaalah nye
ainee cumi2: anak vavi r kome
nur zarifah: wkakakakkakakakkakakakakkakaka
ainee cumi2: g******
ainee cumi2: bukak surat aku
nur zarifah: sry la
nur zarifah: da bkak
ainee cumi2: vavi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nur zarifah: mne ade surat
nur zarifah: kasut
ainee cumi2: ye r
ainee cumi2: parcel kan
nur zarifah: mepek jerk
ainee cumi2: kome ni ..vavi
nur zarifah: wuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu chantek
nur zarifah: smart ~
nur zarifah: aku punye~
ainee cumi2: siot
ainee cumi2: warne ape??
nur zarifah: aku da pakai
ainee cumi2: vavi r ko iqa
nur zarifah: putih itam
ainee cumi2: trajang kang..vavi!!
ainee cumi2: da r bukak siap rasmikan lagi
ainee cumi2: sepak kang
ainee cumi2: ade duit baki tak??
nur zarifah: wkakakakakakkakakakakakkakakakakaka
nur zarifah: xde
nur zarifah: xde xtau
ainee cumi2: woi takkan takde
ainee cumi2: rm2..kome amik erkk
nur zarifah: xde..xtau
nur zarifah: eleh aram 2 jerk xde msalah nye
ainee cumi2: bodo..siot r..duit gaks
nur zarifah: eleh aram 2 jerk
nur zarifah: berkire errrrrr sengal
ainee cumi2: arghh berkire r!!jgn amik erkk
ainee cumi2: da r bukak barang aku..vavi tol
nur zarifah: ala aram 2 jerrr
ainee cumi2: ape aram2
nur zarifah: rm ba
nur zarifah: ayt bru
ainee cumi2: mcm bodo
ainee cumi2: tak skulah ke
nur zarifah: hah>
nur zarifah: mne ade skewl ari neih
ainee cumi2: bodo

MyEm0.Comohsopopup: tak sbrnyer nak pakai kasut ni!!!dah 2 tahun cari..akhirnya ketemu gaks!!

Monday, March 16, 2009

.rendahkah mentaliti org melayu?.


mari!mari!mari!mari beli 2 RM10, 2 RM10..

mentaliti org melayu?kita melayu kan??(siapa melayu sila angkat tgn!!woi cina india pon meh angkat tgn!!kiter kan MALAYSIA!!)so sila sedar diri kalau kita masih berbangsa MELAYU melainkan anda sudah convert ke bangsa lain..tak apa!!pernah dgr tak cina cakap cina "mentaliti org cina"?pernah dengar tak org cakap "mentaliti org india"?saya belum..anda pernah??so jgn dok nak hina bangsa sendiri n nk cakap bangsa sendiri mentalitinya rendah..so so lalallalalala

berdasarkan entri saya perlu ke belajar tinggi2 smpai cucur atap telah mendapat tentangan hebat dari sorang yg blaja kat msia tapi mengkritik abesh sistem pendidikan msia..abeshh tu die tu blaja kat msia gaks..U tempatan lagi..okies okies di sini saya nak cakap gaks pelajar ni telah mengatakan saya ade MASALAH..di sini saya tak tau ape masalah yg telah saya create dgn entri kontroversi saya(ko ni ainee!!nak wat kontroversi masuk MELODI r!)..juz ingin berkongsi idea ngan ilmu ngan kowang2 yg pandai menjaga tata bahasa ketika melayari blog insan2 yang bergelar blogger bebas tapi still tahu menjaga etika2 makan dan minum(ehh ainee mane leh makan wak2 berblogging..ko ni!!)..ainee!ainee!sila ingat etika ketika berBLOGGING!!owhh kalau nak dapat pemahaman yang lebih jelas sila bace komen darinya kat entri kontroversi saya..(actually xkontroversi pon!!tah pelajar tu yg bikin kontroversi..saya trimer pandangannyer dgn terbuka tapi tah die ckp saya ade masalah ngan die..D*MN!!)komen die kiranya yang paling panjang r..*smbil menggeleng2kan kapla gaya tgh lalok sbb layan lagu screamo dipasang oleh cik lulu*

boleh kowang bantu saya menilai tak sape yang bersalah n sape yg menyetart dulu punca2 yang die leh tuduh saya mencari pasal dengan die?come on r!!saya just post entri untuk dishare dengan rakan2 blog yang saya sayangi n untuk diri sendiri juga not just for kepuasan diri pihak lain..kepada anda yang menyokong saya, tidak kira di mana anda berjua, dalam apa jua cara yang anda lakukan, anda yang menilai saya, bukan saya yang menilai diri saya(dahh!!ni apahal laks sesat ucapan dari JOHAN raja lawak nie??)

ohh lupe plaks nak inform..puncanya saya marah dengan dia bukanlah disbbkan komennyer yang kerek tu tapi saya telah dituduh menyamar sebagai org lain yang dikenali sbgai LOLA(ehh lola anak mat jenin ke??)n ckp bebukan kat die..kalau anda jadi saya anda marah tak??mungkin 10% r tapi biler stori ni lagi dibesarkan peratus tu akan naik..btol tak?tahap kesabaran saya ade LIMIt gaks..jgn main tuduh je..ohh kalau anda sedang membaca entri ini wahai M*****F*****, ketahuilah engkau yang saya tidak ada hati lagi ingin mengenali anda sejak anda menuduh saya bukanlah sbelum i2!!sbb kalau nak cakap saya benci anda knape saya berie2 tanye aniq mane anda everytime ade kenduri..renung2kan n slamat berfikir!!owhh sbelum terlupa saya ni mmg seorang yg jujur dan telus sbbnyer apabila saya tidak menyukai sesuatu atau seseorang saya akan nyatakannyer..tak percaya tanyalah kawan2 yang mengenali diri saya..tak kenal?rujuk je kat pari2 keindahan dan kegirangan saya..

MyEm0.Compesanan dari ketua pari2: ini bukan entri maki hamun k!!saya masih menjaga adab...juz nak tanye pendapat kowang adakah ainee yg BERSALAH padahal ainee juz post pasal pekerjaan2 yg tak memerlukan education yg tggi tapi ditentang hebat oleh seorang pelajar..juz nk suwuh kowang bace komen die and gi tau kerek tak care die..sbb DIA institusi relationship antara kawan2 musnah...n she said i ade MASALAH..peliks!!yeah yeah i kan budak retarded surely ade masalah mental..

Kedai Runcit Online

I ni jenis pemalas betul nak keluar dari rumah. Kalau boleh semua nak orang belikan buatkan hantarkan and etc. Masak bolehlah rajin jugak ...