Posts

Showing posts from April, 2009

INI HARI TERAKHIRKU......

Image
Tangisan membasahi pipi ini..Sepi!Jiwa kosong!!
(AINEE, TAK LAYAK OK NAK TANDINGI FYNN JAMAL, SUDAH-SUDAH LARR!)

Ini HARI TERAKHIRKU kerja di Ino Online Sdn.Bhd..Banyak pengalaman yang dapat saya kutip sepanjang saya kerja dekat Ino Online..Mengenal rakan sekerja yang hebat..(yeah sedang mengalirkan air mata...agak EMOSI)



Macam-macam saya belajar..Dan di situlah jugak saya berjinak jinak dengan dunia blog, advertising menggunakan adsense dan directory, mengenal FIREworks dengan tunjuk ajar sifuku, CUI HUI..Damn baby, I will miss U..Miss nak gado dalam SKYPE ngan u..Hehe! U jaga diri and jangan gaduh-gaduh merajuk rajuk dengan husband ok!*wink



I slalu takut ngan ANDREA..Kenapa nak takut?Die kan baik? Memang r tapi sebab die my OPERATIVE MANAGER kena r ada batas-batas dia and tah larr knape takut sangat dengan andrea..Tapi die memamg baik..Selalu belanja kiterowg..Tenkiu ANDREA!!One day I akan belanja u pulaks..Husband die doktor gigi woo..Sape nak check gigi boleh r pergi Klinik Gigi kat B…

.rupa budak kampung episod 1.

Image
sabtu lepas i me'rebonding'kan rambutku dan stylists i cakap tak boleh kaler..damn!mmg hitam yang amat rambut i sbb gune perencah dye yang dibeli kat kedai mamak blakang rumah..dengan rambut depan yang mcm tempurung...da r rmbtku pendek!!gambar akan menyusul esok atau sebentar nnti..kalau muke i chumel macam manusia dalam pic bawah ni takpe gaks..(sumpah rasa nak tendang muka ko kasi cacat wei!biar kita sama-sama huduh!)
*BERSAMBUNG...


OHSOPOPOUT: owhh sebelum tu nak tanya ni korang pernah tak kehilangan semue picture, music, file semue r kat lappie??i punyer dah hilang r..sedey sangat ni!macam mane nak dapat balik gambar2 tu erkk??tak keshah pasal assignment semue just kisah pasal gmbr je!=(

GEO contact lens murahh woo hooo

Image
yeah!!akhirnya tercapai gaks hajat nak menjual contact lens kat internet nie..skang ni semua senang kan!!and here i am berjaya merealisasikan salah satu impian saya..mari!mari!jom usha my blogshop yang baru je establish hari ni..name die NIMIlens which means NIMI tu gabungan name my ayam ngan saya si pasangan ayam tu and LENS tu short form for contact lens!!klik sini tuk pergi NIMIlens..



nak tau tak harge die brape??
MINIMUM=RM30
MAXIMUM=RM44

mari sama-sama jerit WOO HOO..

and kat sini nak minx tolong kalau ade ape2 cadangan ke kan camne nak improve kasi lagi menarik and user-friendly jangan segan-segan email kat nimicompany@yahoo.com tau!!!mane tau dapat hadiah free ke..heheheh..kritikan pon dialu-alukan..saya sangat optimistik dan saya rasa kritikan tu biar larr kritikan yang membina..maksud saya di sini bagi cadangan untuk memperbaiki kelemahan saya tu..dan JANGAN LUPA SUPPORT YA!!

mari ramai-ramai satu kampung memalsukan diri dengan memakaimata palsu..saya kena bagitau opah saya ni seba…

.akhirnya dapat gaks kami dating kt tmpt lain.

Image
buhsan gaks kadang2 duduk kat pekan koboi ni..asyik dating kat tmpt same je..JUSCO then PARADE! owhh kami tak layan erkk padang2 polo ni semue..tmpt maksiat pada pandangan kami(jgn terasa, jgn memandang enteng kerna hakikatnya ianya KEBENARAN!!sila bawak bertaubat kapel2 yg ske duduk di taman tgh2 malam buta mcm takde rumah..)

EH!KTM TREN IPOH-KLlah
(sangat beshh naik tren dari naik bus..saya JATUH CINTA!)


so kami berhasrat untuk gi KL selama sehari je..meaning pergi pagi, balik malam..ahahhahah!!xsangke menjadi babe plan kiterorg..

TARIKH: 050409
MASA: 0900

*ohh gmbr ni ketika kami dlm tren..sila abaikan muke mengantok kami sbb waktu tu mmg pagi yang amat!


perasaan akan TERSESAT DI HUTAN BELANTARA yakni KL mmg dup dap dup dap dalam jantung belikat kami..da larr FISRT TIME naik tren..siap tersalah turun lagi tu nasib baik ade pakcik tu cakap "bulan larr dik, lagi satu stesyen"..kala tu rasa nak maki je UNCLE INDIA yg tak reti cakap bahasa omputih nor bahasa melayu..ape die ckp sep…

satu hari nanti aku pasti bisa bikin kamu BAHAGIA!!

Image
mempersembahkan vino dan fahrani

arghh!!!citer ni ending sedih..saya tak ske!!tapi saya ske filem ni..(ape ni ainee!!skejap ske skejap tak!!cam dowhh ko tau!)sangat chicky, nakal and so sweet too!!baru smpt tgk sampai habeshh..tu pon curi2 tgk kat youtube waktu kerja..ahahhaha!!nakal sggh ya ini ainee!!BABAB PONGGONG KUAT2!!kowang tgk r tau kat youtube..die ade smpai 12 scene..menitik r air mata wa cakap lu!!ahahahhaha...saya tak leh nangis sbb harus r cover..opis kot!!hehe..

okies mari ke sinopsis yg ainee rangka sendiri..citer ni cam nak citer jangan amik mudah r pasal kawin..jgn pikir kawin tu juz kawin je..kawin ni bukan just tuk HALAL tapi si mr.hubby harus kasi makan sama ms.wiffy..then kalau ade anak harus kasi anak makan..enggak bisa kasi die kebuluran gitu deyhh(dahh ni apehal cakap indon ni!)..THEN, surely ade konflik gado semue kan kalau duit tak cukup..radit ngan jani ni mmg happening sgt..KAKI ENJOI r katakan..tapi 2 r nak wat camne kan radit nak tgk jani bahagia..arghh sed…