Posts

Showing posts from January, 2009

.teruna dan dara.

Image
.hepi 3tahun 5bulan my apek.
.mcm xcaye we can stand tis long.

Teman gila gila. THE TRIPLE A!

Image
KAMILAH TRIPLE A
teman segila saya dari kecik smpai besar ni sape lagi kalau bukan AIN nAMIRA..heart mereka sgt!..da 13thn saya kawan ngan ain n mira..mira tu lebeh skit r..15thn sbb die sa2 tadika ngan saya dulu..actually kluar today utk celebrate bday isaya...terawal seminggu laks..hehe!!mmg beshh kuar ngan teman gila ni..n as usual sure ketemu sama syeira ngan zaza..tak sah kalau muke deme ni tak nyemak kalau saya hang out ngan mira n ain..hehe!!

DI RUMAH MIRA


cuppies ni khas saya belikan 4 mira n ain serta diri sendiri larr of coursekan tuk gantikan kek harijadi saya..ahahahah!!sedap giler!!kuning bintang2 tu tuk ain, hijau creamy2 tu tuk mira and pink cream2 tu tuk diri sendiri..woi mira!ain!kowang tak ckp thanks kat aku lagi...



makan dulu cuppies ni!!mira tu die leh plaks tak siap lagi wak2 kiterowg smpai..siap tido lagi..so kiterowg makan dulu r...


saje nak tunjuk purse ni i bought via online..chumel kan?very VINTAGE!


SEKITAR JUSCO

.kiterowg park kete luar JUSCO sbb dlm parking FULL.


e…