Posts

Showing posts from November, 2012

TWILIGHT - Breaking Dawn part 2 Review

Image
It was yesterday. On our 1 year 1 month anniversary. Biasalah hari Rabu murah sikit wayang. RM6 je. Sebab dia RM6 sahaja mestilah grab adik adik sekali. Total semua RM24 untuk 4 orang. Kalau pergi hari biasa RM24 ni dapat untuk 2 orang je lah kan. =))

BIJAK BERBELANJA. Macam biasa pawagam pilihan I mestilah Lotus Five Star. Seat kami best sangat. Tak ada halangan langsung. Lepas ni harap harap selalulah dapat bilik number 2. Best!

TWILIGHT?? Part akhir ni memang best sangat. Siapa tak tengok boleh rasa menyesal sekarang. Ehh tak payah menyesal, ada lagi tayang dekat pawagam. Pergi beli tiket sekarang ataupun boleh tunggu dvd dia lagi. I ni sampai rasa nak tengok lagi sekali. Berbaloi sangat! Dah lah anak dieowang comel gila sampai berangan kalau I ada anak mesti keluar comel cenggitu kalau tengok waktu pregnant. Kemain kau!

Overal I bagi 10 bintang. TERBAIK!

UNTUK BALI TRAVEL TIPS I DAH TULIS 30%, NANTI ESOK ESOK I CONTINUE OKAY! STAY TUNE.

SETAHUN AKU TERIMA NIKAHNYA 28/10

Image
Alhamdulillah. Dah setahun kami nikah rupanya. .28/10/11.
 Masak sendiri kat rumah je. Candle light dinner lah sangat. Apek prepare the chicken chop, I prepare the apple smoothie. Lagi mengeratkan hubungan gitu. Kualiti samsung tab memang mengecewakan ya. Harap ada duit nak tukar hand
Dalam masa setahun ni aktiviti paling ketara adalah jalan jalan sikit. Setakat ulang alik Shah Alam tu tak kira ya. Itu ada kelas bukan trip. Memang impian kami lepas nikah nak jalan sini sana situ sini. Travel lah kiranya. Travel lah sangat. Dalam Ipoh pun kalau tempat perlancongan I panggil travel. Hihihihi!

 DECEMBER 2011 - Hot Spring Lost World of Tambun
 JANUARY 2012 - Genting Highlands
FEBRUARY 2012 - Melaka (gambar dalam laptop. to update later)
MARH 2012 - Phuket, Thailand MAY 2012 - Cameron Highlands & Pulau Redang, Terengganu JULY 2012 - I-City Shah Alam
SEPTEMBER 2012 - Kota Kinabalu NOVEMBER 2012 - Bali, Indonesia <= opss ini kena masuk trip 2 tahun aku terima nikahnya lah ni sebab …