Wednesday, May 13, 2009

WTF!2 minggu tu lame kot bagi insan bernama ainee

HAI KAWAN-KAWAN(sambil melambai ala2 cerita kanak-kanak kat TV9 dekat di hati) perghh cam lama gila da tak update kan?? Miss me tak?? TAK!! Alah cakap miss larr baru larr terasa cam disayangi..+_+

Takpe takpe neway I MISS U ALL DAMN MUCH!! Kalau boleh nak je baca semua update yang korang buat sampai terkena penyakit buasir sebab duduk lama sangat kat depan pc bodoh yang asyik terkena penyakit tak boleh cucuk keyboard USB..HARUS KE PERTAHANKAN ZAMAN CUCUK BULAT-BULAT TU WAHAI MR.DEKSTOP??BAGI JE LAR CHANCE KAT CIK KEYBOARD CANTIK MANIS YANG TAK SABAR BERSETUBUH DENGAN LOO...And akhirnya mr dekstop akur lalu die pon bagi r chance kat cik manis keyboard yang body ngancam masih dara sbb plastic wrap pon tak bukak lagi..And here I am dah boleh mengupdate taman pari2 ini..SUMPAH WINDU!! Rasa nak cakap banyak-banyak kali RINDu..

Di sini nak memohon keampunan sebab tak tunaikan janji nak tunjuk rupa budak kampung episod 2 sambungan dari
budak kampung episod 1...Jangan mara saya tapi sila tendang mr dekstop sebab semua berpunca dari dia..

Sekarang ni saya dah tak keje so duduk rumah berusaha mengecilkan badan yang da makin berisi ni..haishH!! Tapi takpe skang ni dah ade teman baru iaitu Encik Dodo dan Cik Momo..Suka sangat!! Hadiah dari ENCIK BOYFIE...Tenkiu honey bunny..U ske sangat ikut kerenah I kan..Muah!! Sayang u sampai syurga larr bak nyanyian faizal tahir..


perkenalkan pasangan bahagia ENCIK DODO dan CIK MOMO



Mari-mari scrool bawah lagi untuk jadikan diri anda lebih jeles yaa kaum hawa...Jeleskah??PLEASE larrr...tambah-tambah inn erkk, sungguh tak gemar warna pink nie..ahahahha...










tadaaa!!sangkar die berwarna pink..wuu im so in love with it..sila suka#$%^&@FULLSTOP!!



segala kelengkapan asas khas untuk momo dan dodo



ni larr tempat dodo ngan momo menguruskan badan kalau rasa-rasa badan da makin berisi..harus mantain k!!masih uda dan dara lagi..lain larr kalau da beranak 50 baru larrr ada alasan tak nak naik benda ni..

Chumelkan?? Sangkar warna pink lagi..ngeee!! Dah dah sila jangan jeles, mereka daku punya..Tapi apa-apa pon still doakan kepulangan
cik sayang..all my family members cakap "alah silap tak ada burung kalau tak dah cukup team WONDERPETS..."..haishh depa ni sengal je..Tak nak larr bela burung..Cian die tak boleh terbang bebas..kan?kan?



Dan skrang ni lately(dah skrang..lately plaks!!) tengah sangap baca buku PS I LOVE YOU...okies saya tau saya ketinggalan zaman sebab buku tu da lama keluar kat pasaran baru saya nak beli dan baca kan..Tapi nak buat macam mana kalau kocek seluar da bocor.. Akhir kata(apehal laks da macam ucapan guru besar ni!), skang ni semua pon da okies so leh larr update selalu macam dulu-dulu..YIPPIE!!

6 comments:

sasha* said...

akak teringin nk bela pets tp akak takut dgn binatang termasuk kucing pun.huhu abeh camno?

Nur Syazwani Mustafa said...

eii geli aku ko bela binatang tuh

Ejump said...

nk sekor!! leh?? hee~~

Fadhlinasir Nama Diberi said...

da bg mkn kt momo?
mari kite raikan dgn daun saderi..
wii~~

NIMI Co.♥ said...

to k.sha: lorhh asal takut dengan kucing?meh datang kat ainee gerenti ainee train k.sha sampai tak takut..cam adik sedare ainee...ahahahhah!!tapi kene tahan r ngan training tu sbb ainee akan campak kucing tu kat k.sha..ahahahahha!!then akan cakap pelan2 alah die baik r die tak geget r..serious it works!!

to wanie: diam r..ko bukan PET LOVER cam aku..=p

to ejump: tggu die beranak..janji ainee akan kasi kat ejam..

to fadh: ahhhahahha..lorhh!!rupenyer awak penerbit citer wonderpets tu ke??T_T

Ejump said...

eh..ainee...i gurau jela..u nie...

Kedai Runcit Online

I ni jenis pemalas betul nak keluar dari rumah. Kalau boleh semua nak orang belikan buatkan hantarkan and etc. Masak bolehlah rajin jugak ...