Tuesday, May 12, 2009

Ingat baby je ada first step?

semalam tak ada klas..oleh kerana dah selalu sangat berangan nak hidup semati sama encik boyfie so kiterowang lepak kat TESCO blakang jusco memandangkan JUSCO skang ni da kene bayar parking..sumpah cam nyampah bodoh nak sumpah orang yang amik alih JUSCO tu...geramnyer!!tapi takpe kiterowg still ade port parking baik punyer...persekitaran OK, siap ada anjing pengawal lagi so sape nak curi kereta kiterowang yang tak seberapa tu doa-doakan kaki anda tak hilang ataupon kalau tak nak kaki korang hilang sila jangan makan setahun biar kaki tu keding so anjing tu takde hati nak gigit kaki kowang tu..dia akan pandang sebelah mata then berkata dalam hati,"ko amik larr kereta si apek ngan ainee tu..aku tau ko tak cukup duit nak makan tu sbb kaki tinggal tulang je.."...

okies da berenti merepek di situ ya cik ainee!!

so lepak larr di jusco...memula hasrat di hati nak lepak makan dan minum je suddenly da abeshh makan dan minum dah takde aktiviti nak buat...dan disebabkan mak masing-masing pon asyik dok tanye bielr nak kawin biler nak kawin kiterowang pon plan larr nak pelamin cam mane then setting tempat makan macam mana...ehh memacam r!

then perut meragam rasa nak melempiaskan hajat lalu kiterowang rushing larr pergi tandas..demi persediaan menempuh alam berdua, encik boyfie haruslah kelihatan kacak di mataku pada hari bahagia tu..memang lambat lagi and tarikh pon tak tau biler tapi sebagai persediaan awal encik boydie kenalah pakai FAIR & LOVELY..haaa amik kau!!tempek larrr benda alah tu pagi petang siang malam sampai muka kau putih!!baru kau nampak HOWT di malam pertama..wahahhhahha!!

then sedar tak sedar da pukul 9 lebey so kiterowang rasa ITS TIME FOR US TO GO BACK..lagipon ade citer desperate housewives kot..mane leh tinggal babe..

No comments:

Kedai Runcit Online

I ni jenis pemalas betul nak keluar dari rumah. Kalau boleh semua nak orang belikan buatkan hantarkan and etc. Masak bolehlah rajin jugak ...