Wednesday, August 5, 2009

SEHEBAT MIKAELA BANES

Badan megan fox cantik kan??
Apek selalu cakap badan dia cantik!! Busuk punya apek.
Tak apa, tak jeles pon sebab saya pun nak badan macam dia.
Para kaum adam kat luar sana sure dambakan girlfriend macam dia dalam TRANSFORMERS.


BAGI SAYA PEREMPUAN PANDAI REPAIR KERETA, MOTOR, LORI ITU SEKSI!!


Kan cantik kalau gambar passport saya secun gambar passport dia, sure ramai orang nak ambil saya bekerja kan??

1) muka cun
2) bibir mengiurkan
3) badan tip top
4) mata cantik..dari mata menusuk ke hati..perghh!!


APA LAGI KORANG NAK??


Tapi ada satu kecacatan pada jari. Tapi takpe!! Apa nak kisah, jari je!!


*envy!*envy*envy!
kenapa badan aku tak setiptop kau??



JANGAN NAK TERLIUR!!













Saya ingat saya boleh pegang watak mikaela banes sebab buat pertama kalinya berjaya menukar minyak hitam skuter sendiri tanpa pertolongan sesiapa. Weyhh!!Okie apa. Lepas ni saya tukar minyak hitam kereta pula, cara-cara dah tau dah. Belajar dari my yayah dan yadik. Lepas tu belajar macam mana nak hidupkan kenderaan menggunakan wayar kat bawah tu. Terasa seperti memegang watak mikaela lar pulak.
T_T


Then bolehlah gantikan megan fox dalam transformers 3. Bayaran lumayan wei. SUMPAH BERANGAN CAMTU!!NAKKK!! Tapi dari sekarang usaha mentiptopkan body kena gigih larrr. Kaki dah kurus sikit, tunggu badan ponggong lengan pulaks.
Takpe bulan puasa nak datang dah!!


SHUH!SHUH!Jangan nak B.E.R.A.N.G.A.N

28 comments:

Fadhlinasir Nama Diberi said...

huhu..
=)
gudlak...

zra_xoxo_venom said...

syg, klakar je. nape neh??
kne rasok eh.
heheheh..
die cacat jari?? ngape???
:)
u da super hawt da dear..
hahaha.
kn apek kn??
sile hangguk!

chipsmore said...

perghh..mmg tiptop abes badan dy ;)

Qdq Qrpq said...

Kau sila jangan berangan boleh tak? Hahahaha.

Miyuki,TheCombatButler said...

berangan nak jadi mcm die xpe. berangan nak perangai mcm die JGN! ahahaha gud luck beb!

AINNA JALIL said...

gila hot!!
semestinya yang hot tu kan kau aini.
hahaha..
kau tu aku tgk da cukup sifat da hah
da kurus da..
kau nak kurus macamne lagi ni??
kau tau x??
aku kurang gemor kalu kawan2 aku kurus kering cam paris hiltan tu.
macam tengkorak!

aku sokong qodoq!
stop dreaming wahai aini syg
hahaha

paraxixth said...

aku stim..nak pancut sudah. dan.arghh gambar je.kalau gerak2 kan bagus.

lalala.

Qdq Qrpq said...

Bodoh ah komen yang last sekali tu. Tak ada benda yang lagi sopan ke dia nak komen.

Ms.Banana said...

mmg bangang pun kodok budak atas kau tu
gila takut aku kalau ada kawan macamni

ainee si ketua pari2 said...

fadh: ahahahah gud luck apanya..

ainee si ketua pari2 said...

zra: alah saja r!!gielr howt kot bagi i kalau boleh repair kereta segala..tak payah membazir g kedai..u tak rasa ke perempuan pandai repair ni HOWT??

ainee si ketua pari2 said...

chipsmore: tau takpe!!

ainee si ketua pari2 said...

qodoq: alah nak berangan gaks..cun weii badan dia!!+_+

ainee si ketua pari2 said...

miyuki: tau takpe..dia blagak sombong kan??tak mau!tak mau!

ainee si ketua pari2 said...

enna: wei nak kurus lagi r..aku nak kurus cam megan fox tu r..fit!!

aku tak mau stop!!

ainee si ketua pari2 said...

paraxixth: pancut??pancut apa??

gatal u weii nak gerak-gerak laks..melampau!!

ainee si ketua pari2 said...

qodoq: ha a ada ke nak gerak2..dia memang begitu..abaikan si paraxixth tu..loL!

ainee si ketua pari2 said...

enna: ahahha jangan takut dia memang ske bergurau je..

RobinHood said...

wah...
kalau megan fox sapa yg xnak..

robin pun nak!
;p

ainee si ketua pari2 said...

robin: eeee jelesnya ngan dia..semua orang nak kat dia..i pon nak operate muka ngan badan i jadi sebijik macam megan fox r..nak kekalkan tahi lalat je..bhahahha!!sure huduh nak mampos

anisnasa said...

wow..hebat r u..nak jd cam megan fox??
kaki da kurus..
i ni xkurus2 pon..
i ganti puase pukul 9 mlm baru berbuke..
mampu turun 3 kg dlm mase 4hari..
tp i xlarat nk puase dah..ahaha..
tunggu bulan puase nnt je la..

ape2 pon gud luck r..ahaha..saje nyibuk busan2 nie

ainee si ketua pari2 said...

anis: ahahahha!!ye r apek r cakap ada lah skit perubahan kat kaki..wei sumpah wei nak jadi cam dia..harap menjadi r!!

wau hebatnya dalam masa 4hari dapat turun 3kg..tapi jangan lupa senam kasi badan fit nnti kurus menggelebar laks..hehe

ha a i tak sbr nak tggu puasa!!SANGAT TAK SBR OK!!

alah meh r nyibok tetiap hari..syiok ape

niesa said...

rmai org ckp megan fox laki dlu2.
die tuka jd pompuan
haishhh entah betul ke x.
tp she's damn hot.

fezaL Mohd said...

ak pown minat dea hahaha.
hebat.

mantap wookk!!!

FdausAmad said...

Gua nak ajak lu dtg makan kenduri kat blog gua.Folo baca doa skali pun takpa..

Kenduri 100 hari.

ainee si ketua pari2 said...

niesa: tau!!I pon pernah dgr citer tu..tapi i tak cayua r ebab yasmin ahmad yang pompuan tu pon ada orang buat criter..jeles r tu!!

kalau dia pompuan asal badan dan muka dia howt sangat??ehh tapi banyak gaks pondan kat luar sana lagi HOWT dari pompuan kan?kan?

ainee si ketua pari2 said...

fezal : awak emua orang awak minat..hehehhe

ainee si ketua pari2 said...

fdaus: okies saya datang skang gaks!!

Kedai Runcit Online

I ni jenis pemalas betul nak keluar dari rumah. Kalau boleh semua nak orang belikan buatkan hantarkan and etc. Masak bolehlah rajin jugak ...