Monday, April 27, 2009

.rupa budak kampung episod 1.


sabtu lepas i me'rebonding'kan rambutku dan stylists i cakap tak boleh kaler..damn!mmg hitam yang amat rambut i sbb gune perencah dye yang dibeli kat kedai mamak blakang rumah..dengan rambut depan yang mcm tempurung...da r rmbtku pendek!!gambar akan menyusul esok atau sebentar nnti..kalau muke i chumel macam manusia dalam pic bawah ni takpe gaks..(sumpah rasa nak tendang muka ko kasi cacat wei!biar kita sama-sama huduh!)
*BERSAMBUNG...


OHSOPOPOUT: owhh sebelum tu nak tanya ni korang pernah tak kehilangan semue picture, music, file semue r kat lappie??i punyer dah hilang r..sedey sangat ni!macam mane nak dapat balik gambar2 tu erkk??tak keshah pasal assignment semue just kisah pasal gmbr je!=(

11 comments:

zra_xoxo_venom said...

nk tgk! nk tgk!
huhuhuh
im so excited!
:D

Ejump said...

mana gambarnya u?..
nak engok!!!
nak engok!!!
nak engok!!!
hee~~

fezaL Mohd said...

mana2..
cun tk budak epohh nihh

haha ;p

NIMI Co.♥ said...

sengal r u all ni...ku sepak kang!!
nnti i upload r..
aaahhahahah..
sumpah klakar k!

Qis said...

huh how come bleh hilang semua?
adehh.entah2 ada virus kot.

inn said...

hot!cepat update pic.klo tak inn banned sme color pink..haha:D

Nur Syazwani Mustafa said...

oit,xpyh la malu2 nk tunjuk muka org lain...ko letak cptttt gambo baru ko

NIMI Co.♥ said...

to qis: 2 pasalnyer...ade virus kot..

to inn: ehh jangan gatai nak banned wane pink erkk..sepak montot inn kuat2 kang..kalau inn banned wane pink, ainee banned ELMO..haaa nak??

to wanie: otak mu r nak malu..
da snap da..sabo!!petang ni gaks akan ku upload..sengal btol kwoang nie..tak nyabo!nak bahan aku r tue

Ejump said...

sure comey an...
i mean bertambah comey...
^^

NIMI Co.♥ said...

TO EJAM: MEPEK JE..MANE ADE R

didiyana said...

ainee..aineee...i'm sori da lame x cntct u...bz bz sgt..i balek 11.mei..t dtg rumah ak ok..kte chat...luf kamoooo

Kedai Runcit Online

I ni jenis pemalas betul nak keluar dari rumah. Kalau boleh semua nak orang belikan buatkan hantarkan and etc. Masak bolehlah rajin jugak ...