Monday, April 27, 2009

.rupa budak kampung episod 1.


sabtu lepas i me'rebonding'kan rambutku dan stylists i cakap tak boleh kaler..damn!mmg hitam yang amat rambut i sbb gune perencah dye yang dibeli kat kedai mamak blakang rumah..dengan rambut depan yang mcm tempurung...da r rmbtku pendek!!gambar akan menyusul esok atau sebentar nnti..kalau muke i chumel macam manusia dalam pic bawah ni takpe gaks..(sumpah rasa nak tendang muka ko kasi cacat wei!biar kita sama-sama huduh!)
*BERSAMBUNG...


OHSOPOPOUT: owhh sebelum tu nak tanya ni korang pernah tak kehilangan semue picture, music, file semue r kat lappie??i punyer dah hilang r..sedey sangat ni!macam mane nak dapat balik gambar2 tu erkk??tak keshah pasal assignment semue just kisah pasal gmbr je!=(

11 comments:

zra_xoxo_venom said...

nk tgk! nk tgk!
huhuhuh
im so excited!
:D

Ejump said...

mana gambarnya u?..
nak engok!!!
nak engok!!!
nak engok!!!
hee~~

fezaL Mohd said...

mana2..
cun tk budak epohh nihh

haha ;p

NIMI Co.♥ said...

sengal r u all ni...ku sepak kang!!
nnti i upload r..
aaahhahahah..
sumpah klakar k!

Qis said...

huh how come bleh hilang semua?
adehh.entah2 ada virus kot.

inn said...

hot!cepat update pic.klo tak inn banned sme color pink..haha:D

Nur Syazwani Mustafa said...

oit,xpyh la malu2 nk tunjuk muka org lain...ko letak cptttt gambo baru ko

NIMI Co.♥ said...

to qis: 2 pasalnyer...ade virus kot..

to inn: ehh jangan gatai nak banned wane pink erkk..sepak montot inn kuat2 kang..kalau inn banned wane pink, ainee banned ELMO..haaa nak??

to wanie: otak mu r nak malu..
da snap da..sabo!!petang ni gaks akan ku upload..sengal btol kwoang nie..tak nyabo!nak bahan aku r tue

Ejump said...

sure comey an...
i mean bertambah comey...
^^

NIMI Co.♥ said...

TO EJAM: MEPEK JE..MANE ADE R

didiyana said...

ainee..aineee...i'm sori da lame x cntct u...bz bz sgt..i balek 11.mei..t dtg rumah ak ok..kte chat...luf kamoooo

MY FIRST LA SENZA

Hampir sejam jugaklah Apek menunggu kat luar sebab isterinya dok test test the perfect one. REVIEW LINGERIE LA SENZA 1. Best gila 2. Des...