Monday, February 23, 2009

.dulu silisih senyum pon mcm nak xnk, kini TIDAK lagi.

Yeah!! mereka2 ni bukanlah rakan seponggongku ketika di sekolah..klas lain2!!zaza, fariza, n najwa..deme ni class Science 1..budak pandai tu!!klas bersama pon wak2 agama..yeah ustazah shafinaz..jage2larr kalau time die mengajar jgn duduk di depan kerana anda akan terkene weaponnyer yg MAHA AGUNG iaitu air liurnye tersembur kuar(mampos den kalau die pon ade blog)..ahahahha!!geng PAPA WONG(cikgu GEO masa form2)..adda slalu tidur wak2 time agama, busuk giler perangai..masa klas agama kalau saya xbwk tudung mmg gabra giler smpai tawaf sa2 skolah nk pinjam tdung..ahahha!!such daku RINDU zaman skulah..

dah dah saya ni melalut laks..sabtu lepas akhirnyer dapat gak kua ngan zaza setelah sekian lame takde hodoh akhirnya tuhan menemukan kami gaks..aahhhhaha!!kebetulan laks dat day aefy ngan wan ade kat IPOH n deme pon suruh saya anta gi train station(ceewahh xnk tulis stesyen keretapi tu)..mcm mane saya boleh ngam ngan zaza??jawapannyer tah!!zaza, u tau ke how we get along??aktiviti kiterowg main boling n shopping..da penat2 cari parking dapat gaks akhirnyer then ketemu mereka di PIZZA..eee daku tak mkn..daku boikot!boikot!


mmg mcm siot kalau gune bola2 yg da disediakan ni..better bwak bola sendiri..kalau ade saiz jari ringan sgt then kalau berat n seswai ngan kiter jarak jari jauh then lubang sebesar lobang serombong kapal tu...and yeah akhirnye saya dapat gaks bola yg serasi ngan saya..bola tu ade lesung pipit nyah!!

haaa chek tak tipu kan??die ade dimples kan??

pas tu lane laks wat hal..jam da tunjuk pukul 4.30p.m so kene r berangkat anta aefy n wan gi train station(ahahha!!again!!)..deme punyer train kul 5..mmg tepat2 r smpai kul 4.45p.m..da r hujan mmg lebat tak terkata r sampai saya kene bukak lampu r utk menerangi jalan demi keselamatan daku si pemandu serta pengguna2 jalan raya yg lain..

then met them up kat VINCCI..berkenan sgt ngan satu kasut ni tp sedey tade size saya..tetiber kakiku membesar menjadi saiz 7..OMG!!so ape lagi keciwe r insan bernama NURAINI..pas tu jenjalan and zaza, i ngan najwa beli baju then i ngan zaza ternmpk baju kebaya yang MAHA CUN!!jgn wisau i ade snap pic..

cun x??

ending of the story: kantoi ngan makcik kat bakery wak2 nk snap pic n kene tolak kete..nk bace citer lengkap bace kat blog zazablogger-emoticon.blogspot.com

ending yg sgt FUNNY and will be remembered 4 ever..ahhahaha!

7 comments:

-luv ya,atin- said...

eh akak...
kate keter baru...
xkan kne tolak gak kot...

sue-mai.al-musadda said...

u r tagged, dear..

Qissie said...

HAHAH i da baca kt blog zaza.pengalaman tu yg pnting xD

zaza. said...

ceh.title tak boleh belah.I senyum kot! hahahaa.
I pun tak tau how we got alonggg. tak peduli. Janji kita pari-pari skrg :)
huhu.

zra_xoxo_venom said...

huhuhuh..
klakar la..
huhuhu
;DDDDDDDDD

NIMI♥ Co. said...

to atin: huh??akak??adakah i tua dari u??tp kalau tua pon setahun je kan..jgn r panggei i akak..huhuhu!!
panggil ainee sudah..

to sue: eeee sue ni kaki buli gaks rupenyer

to qis: ahahhaah!!yeah yeah zaza sker mengarang..i rase cam panjang je so i delete

to zaza: alah saje je kasi gempak title tu..yeah2 pari2...ahhahahah!!

to zra: hehehehhe!!u semuenye klakor..meh join sekali r baru die tau kan zaza??ahaha..btw, kamu kapan bz yaa skang, miss giler nk chat same kamuu

Cairell said...

bestnye main bowling.. =)

Kedai Runcit Online

I ni jenis pemalas betul nak keluar dari rumah. Kalau boleh semua nak orang belikan buatkan hantarkan and etc. Masak bolehlah rajin jugak ...