Wednesday, February 18, 2009

.music i2 boyfie saya.

semue orang ske music kan??hidup ceria dengan MUSIC!!tapi semue org ade citarasa yg berbeda-beda g2..cam cik LULU die ske lagu yg hardcore..giler ahhh dak ni..muke sweet tak sangke ske hardcore..saya ngan QIS ske lagu2 yg easylistening..cam terapi g2!!ahahahah!!cam dalam BALLROOM!!n saya ske lagu citer2 fantasi cam lagu cinderella, snow white, enchanted, beauty n the beast...hei tell me yours!!which one is ur favourite..hardcore ke easylistening ke ballads ke??


tapi bukan tu yg saya nak sembang, saya nak list out lagu2 yg HIT kat radio ngan telinga2 manusia skang ni n menjadi siulan pekakan dlm bilik mndi..zra!!jangan nyorok, i tau u ske melalak dlm bilik mndi..


1. Single Ladies (Put a ring on it) - Beyonce
-saje letak pic ni sbb saya giler ske rmbt die..teringin nk wat rmbt cam2 tp ayam tak kasi..huhuhu!!
-uishh video klip die seksi giler..saje nk tayang body yg tiptop tu...ahaks!



2. Love Story - Taylor Swift
-ni mmg feberet sesape yg tgh hangat bercinta kan??ehh xsemestinyer...
-lagu ni giler cumelnyer...ske sgt!!tanye r semue teenagers surely ade melalak lagu ni punyer..kat tag pon kalau tanye lagu ape yg paling last nyanyi kebanyakan jawap lagu ni..=]
-tak caye tgk r mangse tag saya..no.16..zra ngan qis..alah Qis da delete kot tag tu, tak jumpe pon!


3. Live Your Life - T.I feat Rihanna



4. Circus - Britney Spears
-catchy gilaks ini lagu..ske!ske!love BRIT!


5. Heartless - Kanya West
6. Right Now(Na Na Na) - Akon
7. Rihab - Rihanna




8. Hot n Cold - Kate Perry
-owhh dis howt gal mmg kegemaranku..
-lagu baru die thinking of u beshh dowhh!!




9. Just Dance - Lady Gaga
-kawanku semue geli tgk die punyer video klip..ahhahaha!!tp saya tgk takde per pon..
-dgr lagu ni mmg rase cam nak nari..*wink


10. Bird Walk - Soulja Boy Tell 'Em

7 comments:

inn said...

conclusionnya jd sape yang dgr ainee nyanyi tue makne nye ainee tgh mandi..

haha:D

pandai la inn nie..hikhik

NIMI♥ Co. said...

hei inn..
die pon ske melalak dlm bilik mandi agaknyer..
ainee concentrate kot wak2 mandi, takdenyer melalak lalak ni..

Qissie said...

wahh ada nama i dengan lulu laa.hee trimas ye.ekeke.music is my passion.oh yeah im a universal listener.i dgr semua except dangdut,rock kapak dan seangkatan dengannya.i layan semua termasuklah hardcore ke punk rock ke.sebut je.

but im more into acoustic songs ;)
kalau T.I tu i suka lagu dia yg whatever you like.heee,r&b pun i layan..aha fyi,my fave band paramore lah.anddd nevershoutnever.vocalist dia punya suara sumpah sedapp,dah la cute gila.tu ha gmbr mamat kt blog i tu,christofer drew.hee ;)

NIMI♥ Co. said...

woi i salah info r ni..
sengal!!igtkan u ske lagu easylistening..sepak kang!!ye r kat page u semue lagu so slow ke...lagu terbaru ni after the to slow tu pon slow gaks..eeee budak ni kan..

i kenal nevershoutneverlah sayang...ahahhahaah!!i layan lagu2 rock ni but i xske lagu heavy metal..i pening!!

zra_xoxo_venom said...

katy perry??
ske lagoo thinking of u..
besh lilerrrr!!!!!!!!!!
;DDDDDDDDDDDDDDDD
love! love!

NIMI♥ Co. said...

ahahhahaha...ape lg lagu baru??i jarang dowhh dgr radio..tak leh dapat kat opis nie

NIMI♥ Co. said...

tau takpe..
beshh giler lagu thinking of u tu

Kedai Runcit Online

I ni jenis pemalas betul nak keluar dari rumah. Kalau boleh semua nak orang belikan buatkan hantarkan and etc. Masak bolehlah rajin jugak ...