Monday, July 29, 2013

NAKK PLEASE!

1. Istanbul, Turki
2. Rom, Itali
3. Lisbon, Portugal
4. London, UK
5. Prague, Czech Republic
6. Berlin, Germany
7. Seoul, South Korea
8. Tokyo, Japan

Kalaulah ada business sendiri, kedai sendiri, melabur dalam hartanah dan saham yang buatkan kita ni tidak terikat dengan masa dan tidak terkekang dengan duit mesti boleh habiskan kesemua tempat ni dalam masa setahun. Sebulan satu amacam? Penat gilaaaaaaa...

Tapi.......

Semua tu baru angan-angan. Kepastian? Kita tengoklah lagi 5 tahun. Manalah tahu kan...

Yang penting positif. Semua list atas tu aku ambil dekat program JETLAG TV9. Best gila rancangan tu.

No comments:

Kedai Runcit Online

I ni jenis pemalas betul nak keluar dari rumah. Kalau boleh semua nak orang belikan buatkan hantarkan and etc. Masak bolehlah rajin jugak ...