Monday, July 29, 2013

PART OF THE WORLD THAT WE BERANGAN TO GO BEFORE WE REACH 30's

Hai lahh kalau bab berangan ni kenalah masuk sikit dalam blog. Bila masuk belog baru rasa macam excited. Barulah nampak. Ok mana tempat yang berangan sangat nak pergi tu sebelum masuk 30 tahun. Dan kalau boleh nak listkan tahun sekali supaya ada target.

 Semua dah plan awal-awal dan harapnya semua menjadi mengikut apa yang dirancang.

THE LIST (InsyaAllah. Semua dengan izin dan rezeki dariNya)

2014 (25 tahun)
South Korea

2015 (26 tahun)
Mecca

2016 (27 tahun)
Paris & Rome

2017 (28 tahun)
Agra, India

2018 (29 tahun)
Istanbul, Turkey

2019 (30 tahun)
Amsterdam

Inilah antara angan-angan I untuk tahun-tahun yang mendatang. Orang cakap kita kalau nak kan sesuatu benda kena berangan dulu lepas tu kejar. Harapnya dapatlah capai semua angan-angan ni dalam masa 5 tahun dari sekarang.

2 comments:

Farhanah Mokthar said...

Wahhhh, nak buat jugak lah list travel mcm ni.. awesome!! setakat ni kita dah pergi seoul, korea je.. jemput lah singgah blog utk tgok tmpt2 best kat korea ;)

Ainee Cumi said...

FARHANAH: Buatlah! Buatlah! Best best best. Nampak macam ada target sikit. Ye ke?? Okay ni yang nak pergi serang belog awak then terus letak kat beloglist kita.

Kedai Runcit Online

I ni jenis pemalas betul nak keluar dari rumah. Kalau boleh semua nak orang belikan buatkan hantarkan and etc. Masak bolehlah rajin jugak ...