Monday, August 5, 2013

SEMESTER 3 (DEGREE IN HR)

Alhamdulillah. Masih 3 pointer walaupun tak dekan. Dan walaupun lagi 0.06 je nak dekan. Tak sabar nak tengok subjek apa dia tawarkan sem depan yakni dah nak masuk semester ke-4 dah. Tak lama lagi dah nak masuk third year bebeh. Kali ni nak ambil 4 subjek pulak untuk semester kali ni.

Sebenarnya ada 3 benda yang tak sabar.

1. Balik rumah opah raya pertama bersama suami. Wohooo! Tak sabar nak jumpa Ayesha Insyirah. Geram aih dengan budak tu. Budak baik sangatnya pun.

2. Trip to Jakarta-Bandung hujung bulan ni.

3. Dan last sekali tukar career baru. Yeah! My dream career. Akhirnya! Akhirnya! Akhirnya!

Terima kasih Allah untuk semua ni. Walaupun tak dapat bonus kat company lama sebab gatai pi hantar surat berhenti awal sehari maka bye bye bonus oh dan hello gaji baru yang buat aku batak semua benda rasa macam nak beli. Dan tak sabar nak bagi ibu ayah duit poket nanti. Insyallah. Izinkan aku ya Allah untuk berbakti kepada ibu ayahku. ITS TIME!!

No comments: