Kak Wowwa & Abg Makram's BIG DAY

Alhamdulillah. Lagi 4 hari genaplah sebulan Kak Wa dengan Abg Makram bernikah. Eh ke bernikah the day before reception? Ok whatever yang penting this sweet couple dah kahwin. Yahooo!! Setelah bertunang pada tahun 2010 then tahun 2013 kahwin.

Waktu kenduri tunang dulu pelamin comel gila. Tang kahwin pulak pelamin lagilah gojes gila okayyy!

VENUE : Dewan Banquet Kelab Golf Diraja
TIME : 8.30 am - 11.30 pm (RSVP)
DATE : 15 June 2013

Sampai sampai I dengan Apek kira macam orang paling awal lah sampai. Kemain sangat sampai awal. Ingatkan dah lambat gila tau sekali antara paling awal. Aiseyy! Kalau tau tak lambat boleh cari hadiah best best jauh jauh sikit.

 Nampak tak tak ada orang lagi? Pelamin tu gojes sangat homaigod.

Naik-naik tangga nampak pulak si penyambut tetamu yang oh so gojes ni terus tak tahan tengok baju dia cantik gilossss. Dia pun cantik giloss. Abaikan kepelikan cara I menggabungkan baju dan skirt dan tudung sebab itu je yang I ada. =( Eh tapi okay what sama warna okay pink the pinky lagi kain I sama dengan kawan I yang cantik ni. Her name is Mell. Friends since primary school. Pernah lepak rumah dia kat Taman Cempaka dan masih teringat buku bapak dia banyak gila kat rak yang buat I kagum gila bestnya banyak buku lepas tu ada bela burunglah arnablah lepas tu apa kau merepek ni Aini taip banyak banyak tak ada noktah tak ada palang??

Ok ini bukan pengantinnya ya.

Ini barulah betul pengantin. Bersama dengan tiga orang dayang-dayangnya. Ecececeh! Kak Wa comel nak mampos macam barbie sangattttttt. Geram tengok! Dah lah tak dapat nak tangkap gambar banyak-banyak sebab pengantin dua orang ni ramai sangat peminatnya kena beratuq amik nombor nak amik gambar.

My TCS friends. Anisa & Sasa. Asal ada kenduri je baru terserempak. Asal ada makan-makan je baru nak terserempak. Asal jalan-jalan dekat shopping mall baru nak terserempak. Ipoh ni kan kecik tu yang jodoh kaw-kaw punya kuat. Mula-mula dieowang ni duduk meja lain, I nampak dieowang terus I panggil duduk satu meja dengan I. Jodoh mana boleh duduk jauh-jauh weyh.


Tengok Kak Wa kahwin terus teringat dekat reception sendiri. Baju ittew pun warna soft pink, baju AmirulSyafiq warna kelabu. Suka suka suka. Sama macam baju Abg Makram dengan Kak Wa but of courselah baju Kak Wa tu melampau cantiknya. Beads bling bling menusuk mata.

 Balik wedding tu dalam pukul 10 lebih. Terus pergi melepak dengan Yna Bliss dekat Oldtown White Coffee kat Gunung Rapat tu. Eeeee servis tak boleh blah langsung dah skang. Memang idak nak lepak situ dah. Baiklah lepak di OldTown di rumahku Ampang. Then kiterowang pergi Gerbang malam nak cari perfume Yna tapi keciwa Yna, bau yang dia nak tu tak ada. AmirulSyafiq pulak pergi lepak dengan kawan-kawan dia. Kemain single mingle betul kami ni. Hihihihihihi!

Jadual hari tu memang pack sangat. Dari pagi sampai malam. Esoknya pengsan dua-dua.



P/S : Sori Kak Wa, hadiah tu rushing sangat pergi beli. Pagi sampai petang Aini pergi library study nak final exam. Lepas tu balik rumah, siap siap kat rumah lepas tu terus pergi cari hadiah then terus pergi kenduri Kak Wa.

Comments

Popular posts from this blog

Budget & Tips ke Pulau Redang, Terengganu

#TravelDiary - 4H3M LANGKAWI

#TravelDiary - 4 Hari 3 Malam in Phuket, Thailand