Wednesday, April 3, 2013

Langkah kedua....

Alhamdulillah. NIMI Projek dah under account sendiri under CIMB ISLAMIC.
Jangan main-main, nak keluar duit bukan sebarang keluar kena ada dua dua punya signature ohh. Kemain gila kuasa kami dua.

Nak sangat bukak akaun MAYBANK tadi tapi kena tunggu esok. Sebab dah eager to have our own current account, CIMB pun jadilah. Hopefully we make the right choice sebab hampir kesemua orang suruh bukak kat CIMB.

No comments:

Kedai Runcit Online

I ni jenis pemalas betul nak keluar dari rumah. Kalau boleh semua nak orang belikan buatkan hantarkan and etc. Masak bolehlah rajin jugak ...