Tuesday, April 2, 2013

KRABI KRABI


HELLO KRABI!

Last year dah hello Phuket dah. Ni nak melawat Krabi pulak. In case korang tak dapat membayangkan Krabi tu kat mana and I keep on saying that Krabi sama je dengan Phuket, you can see the map now. Nampak tak? Phuket belah kiri manakala Krabi seberang dia. Belah kanan.


TICKET FLIGHT - checked
- Alhamdulillah! Walaupun tak beli seats tapi bila check in dapat duduk sebelah sebelah. ^___^

HOTEL - checked
- Will be staying at Aonang Beach.

ITERNARY - half done
- Pemalas gila Aini ni nak buat iternary. Akan make sure siapkan sebelum Jumaat ni.

TICKET BUS KE LCCT 
- Isnin baru beli.

MONEY CHANGER
- Tak pasti nak tukar 1K ke RM500 je dulu. Hermmm.


8 DAYS TO GO!


Amirul pulak Sabtu ni pergi berhuha kat Pulau Pangkor bersama gigolo gigolonya. Amboih!!!

No comments:

MY FIRST LA SENZA

Hampir sejam jugaklah Apek menunggu kat luar sebab isterinya dok test test the perfect one. REVIEW LINGERIE LA SENZA 1. Best gila 2. Des...