Friday, April 5, 2013

The Wedding of M & F

Wishing Card by NIMI Projek

Props by NIMI Projek

A4 Board with frame stand by NIMI Projek

 OK! Part atas atas ni mestilah promote NIMI Projek dulu. Semua ni diorder oleh pengantin kat bawah ni haaa. Tapi sayang time I pergi tak ada orang jaga kaunter wishing card. Apa-apa pun terima kasih kawanku kerana menyokong business kawanmu ini. Kalau bukan kawan-kawan bagi support siapa lagi kan kan kan. Thank you so much kawan-kawan yang support business I dan Amirul. Terharu sangat..


Ini bukan pengantin ya. Ini budak baru nak ada kereta. Maka bila dia baru je dapat kereta sehari, kawan dia yang bernama Aini haruslah jadi kawan pertama naik kereta dia dan membuli dia untuk hantar baranglah, teman beli baranglah and banyaklah lagi. Padan muka! Selama ni aku jadi driver, hari tu kau jadi driver okay. Thank you one day PA.
Haaa inilah pengantinnya. Berbaju pink gitu kauuu. Semoga berbahagia ke akhir hayat. Alhamdulillah sorang lagi kawan dah menikah. =)

Budak suka ambil gambar. Datang PA aku habis dia kena halau. Kahkahkah!


Bride wannabe.
Best gilaaaaaaaaa bila kawan yang bawak kita.. Ambillah aku selalu ya lepas ni Yna. Tahun depan rumah dah dekat dah. Kau di bawah aku di atas.


 Dan kat bawah ni separuh dari order yang buat kami berjaga sampai pagi. Pukul 5 pagi baru tidur. Alhamdulillah! Rezeki dari Allah. Korang-korang kalau nak tempak kad kahwin jangan segan jangan silu, kami ni custom made order punya orang, boleh kasi custom lu punya impian. Email email email to nimiprojek@yahoo.com. Ada satu lagi kad berkonsepkan Islamik dengan ala ala tiket konsert. Bolehlah like kami di Facebook juga ya. =)



Kad kahwin ala buku sekolah by NIMI projek

Hardcover card by NIMI Projek

Kad kerawang by NIMI Projek

Sekian sahaja saya penulis, Nuraini Ismail Johari melaporkan kejadian pada hari ini.

4 comments:

Nisa said...

waaa. cutenya props2 tu :)

Ainee Cumi said...

NISA: Jangan lupa sebar sebarkan dekat kawan tau Nisa.

Anonymous said...

Saya tak pernah tengok awak senyum nampak gigi.
Good job for the stories. Anyway.

Ainee Cumi said...

ANONYMOUS : Gigi kita besar. Malu nak tunjuk. Kalau nak tengok senyum nampak gigi kena tengok gambar nikah. Hihihi!