Friday, March 1, 2013

Doaku untukmu Sayang

Sekarang ni I dengan Amirul main balas-balas email kalau waktu kerja. Sama je dari zaman belum nikah dulu. Suka nak rindu-rindu tau.

Semalam balik dari kerja, lepas Amirul ambil I adalah keluar satu lagu ni kat radio. Lepas tu Amirul tanya, ada bukak email tak? I cakaplah tak ada sebab semalam busy sangat. I tanyalah kenapa? Then dia cakap, dia hantar lagu macam dalam radio ni kat I. I tanyalah apa tajuk lagu ni sebab I mana pernah dengar. Dia akap "Doaku untukmu Sayang". Ahhh so sweet. Terus diam nak dengar lirik dia.

Hari ni bukak email, amboih bukan main siap bagi link pergi YouTube lagi.

I love u more cayang. I always pray that we will be together until Jannah. Amin!

Wali Band - Doaku Untukmu Sayang
Kau mau apa, pasti kan ku beri
Kau minta apa, akan ku turuti
Walau harus aku terlelah dan letih
Ini demi kamu sayang

Aku tak akan berhenti
Menemani dan menyayangimu
Hingga matahari tak terbit lagi
Bahkan bila aku mati
Ku kan berdoa pada Illahi
Tuk satukan kami di surga nanti

Tahukah kamu apa yang ku pinta
Di setiap doa sepanjang hariku
Tuhan tolong aku, tolong jaga dia
Tuhan aku sayang dia

Tuhan tolong aku, juga jaga dia
Tuhan ku pun sayang dia

No comments:

MY FIRST LA SENZA

Hampir sejam jugaklah Apek menunggu kat luar sebab isterinya dok test test the perfect one. REVIEW LINGERIE LA SENZA 1. Best gila 2. Des...