Props by NIMI Projek


Alhamdulillah. Praise to Allah. Syukur! Syukur! Our baby business berjalan dengan lancar. Tambah-tambah item props ni sangatlah laku. Siapa tak kenal NIMI Projek lagi boleh tengok dekat sidebar ada Facebook Fan Page. Haaa silalah like dan jangan lupa ajak kawan-kawan like sekali tau.

Harga untuk props? Harga bagi 1 set props (5 pieces) hanyalah RM25 sahaja exclude postage. Postage RM6 sahaja. Design boleh pilih nak design macam mana. Tapi kebiasaannya customer akan bagitau kami dia nak warna apa lepas tu konsep macam mana then kami buat magic. Hihihi! Mari mari props murah, props murah.

Bukan props je tau kami buat, kami pun ada tawarkan khidmat kad kahwin, doorgift, thank you tag, photobooth dan sticker. Pendek kata apa yang customer nak dari kami, kami akan usahakan. Insyallah, harga kad kahwin cantik tapi berpatutan.

Email : nimiprojek@yahoo.com
Website : www.thenimiprojek.blogspot.com
Facebook : NIMI Projek
Instagram : #NIMIProjek


SPREAD THE NIMI LOVE, PEOPLE!


Hugs & Kisses,
Aini & Amirul

Comments

oshinz said…
gud job dear!! go go nimi!!
Ainee Cumi said…
OSHINZ : Thank you so much penyokong setia. =)))
Anonymous said…
salam..dear cm ne sy nk tmpah props awk dgn lbh mudh..wsap ke pm ke..gojes lh hehe
Ainee Cumi said…
ANONYMOUS : Boleh ke facebook NIMI PROJEK

Popular posts from this blog

Budget & Tips ke Pulau Redang, Terengganu

#TravelDiary - 4H3M LANGKAWI

#TravelDiary - 4 Hari 3 Malam in Phuket, Thailand