MAGNUM

Ice cream yang telah mendapat tempat di hati I sejak pertama kali dikeluarkan. MAGNUM! Walaupun harga dia mahal tapi tak apa buang sikit duit untuk rasa ais krim yang coklat dia memang coklat bukan jenis coklat rasa tak ada rasa coklat. Nama je coklat. Now dia keluar versi baru. 


Mana nak cari eh? I cari kat kedai runcit kat ofis I ni tak ada pun.


P/S : Semalam dah tukar modem baru so now internet dah okay balik. Alhamdulillah. Dan macam biasa semalam adik-adik datang tolong handle proses kad kahwin lagi. Balik pukul 1.30 pagi. Bayangkan I dengan Amirul dah pengsan tertidur dieowang still buat kerja. Dah lah tu siap kemaskan ruang tamu lagi. Alahai, sugar sista betul. I dengan Amirul dah tahu dah nak belanja kat mana.

Comments

oshinz said…
OMG.. kita pun suka eskem. hehehe. me and my partner boleh abiskan 1mangkuk eskem dengan sekelip mata je tau. hehe.
Anonymous said…
yakin ke magnum halalan toyyiba?
Ainee Cumi said…
OSHINZ: WOW! U memang power. I bukan penggemar aiskrim maka I makan aiskrim terplih je. Ececececeh! U macam my partner. Suka gila ice cream. Wajib beli tetiap hujung bulan.
Ainee Cumi said…
ANONYMOUS : Yakin 100%. Ada halal daripada Majlis Ulama Indonesia.

Popular posts from this blog

Budget & Tips ke Pulau Redang, Terengganu

#TravelDiary - 4H3M LANGKAWI

#TravelDiary - 4 Hari 3 Malam in Phuket, Thailand