Thursday, March 21, 2013

Ynaa Oh Ynaa Wedding

Assalamualaikum. Kita nak belog pasal weddinh Yenadey ni. Dah kahwin dah budak tu. Tak kira walaupun dah 2 minggu dia kahwin, kita nak update gak. Sebab wedding dia cantik sangat. Wajib share. Wajib pertotonkan.

From Ipoh - TTDI.

The Pelamin. Cantik yang amat lah hoi.




Meja makan pengantin. Double the sweetness.
Pengantin baru sampai. Pandai betul I set time.
The Cake











Gigih I zoom muka pengantin yang sangat cantik sama hensem.
Walkway
Centerpiece

Arch
Guestbook Corner. Part lawak adalah I tiba-tiba tak tahu nak tulis jawi. Gugup!
Thumbprint corner. I tengok semua orang skema tinggalkan cop jari je. Datang Puan Nuraini terus amik pen conteng nama kat situ. Just like what I have ask my guest do it during my big day on 2010.
Photobooth
Jangan tanya kenapa muka cacat cenggitu. Jangan tanya kenapa pakai seluar tak pakai baju kurung. Imf rom Ipoh babe. Tak daya nak berbaju kurung lama-lama dalam cuaca yang panas. Oh by the way, inilah pintu gerbang yang diletakkan kat luar. Belum masuk pun dah WOW! 50x inikan dah masuk lagilah the double triple WOW SANGAT CANTIK WEDDING YNAA!
Pengantin ini belum basi ya. Tengah makan time ni.
Pengantin belum basi dan pengantin baru. Tahniah awak. Sorilah kacau awak tengah makan. Time ni I dah nak balik dah terpaksa kacau pengantin manja-manja makan bersuap. Semoga kekal hingga ke syurga. Suka tengok! =)
The Doorgift
Dalam dia ada coklat dengan sweets. Nyum nyum!
Adik bertemu sahabat lamanya. Tak sangka cousin dengan Ynaa. Abang dia kawan I dengan Amirul. Yang lawka tu boleh dia tanya macam mana nak pergi Pudu dekat kiterowang. Memanglah tak dapat jawapan weyh, kami Ipoh kot!


Ringkasannya ialah:-
Pelamin : Cantik sekali
Walkway : Cantik sekali
Arch : Sama macam arch I. Cantik sekali.
Centerpiece : Simple but so sweet.
Makanan : Memang power! Power yang super duper. Sedap yang amat.
Kek : Manis bentuknya
Meja Makan Pengantin : Perfect! Sweet!
Baju Pengantin : Meletops! Flowy! Cantik! Combination warna menarik sangat
Doorgift : Just nice.
Memories who come to her wedding : Ada photobooth, guestbook & guestchop. Perfect!


APABILA DUA HATI BERTEMU ATAS SATU MATLAMAT KERANA ALLAH, ITULAH KEBAHAGIAAN! I SAW THAT IN YOU AND YOUR SPOUSE. ROMANTIK-ROMANTIK SELALU OKAY!

2 comments:

zarifahmr said...

rock gila kau bebeh hahah. cantik gila wedding dia pengantin pun cantik *nangis*

Ainee Cumi said...

ZARIFAH: Eh aku mestilah rock bebeh weyh. Semua cantik! Food dia tu sedap weyh. Ko kalau nak kahwin make sure food paling sedap, baju tak cantik tak ngapa. Heheheh!