Mana tahu satu hari nanti impian jadi kenyataan. #dreamhouse



LIVING & BEDROOM AREA
Serahkan kepada Amirul yang pakar. Tak ada idea untuk ruang tamu and bedroom. Hihihihihi!

DINING AREA
Untuk dining, I suka macam suasana ala ala santai. Kalau boleh tak nak terikat dengan kerusi meja yang asing asing tu. I suka kalau macam ala-ala kat cafe gitu.

KITCHEN AREA
Tang kitchen ni kadang nak warna pink kadang nak warna kuning. Nak warna pink sebab warna pink comel sangat. Kita suka sangat. Sebab nak warna kuning, dia terang. Bila nak masak I suka terang-terang senang nak nampak barang. Lagipun buat dapur kita nampak ceria sikit. Rasanya I lebih ke arah warna kuning.

LAUNDRY AREA
I dah berangan kalau ada laundry area I nak bakul-bakul konon asingkan baju putih, kain dalam baju dalam semua. Lepas tu tempat letak detergent kemas gitu.

BATHROOM
Nak warna coklat. Nak nampak elegan ala ala hotel gitu. Pilihan kedua nak warna grey. Last choice is hitam putih.



Entry Langkawi trip travel and tips coming soon okay walaupun we found it boring....

Comments

oshinz said…
combine je pink ngan kuning mesti cantik..
Ainee Cumi said…
OSHINZ: Ha a kan. Will consider your idea Oshinz. Menarik! Menarik!

Popular posts from this blog

Budget & Tips ke Pulau Redang, Terengganu

#TravelDiary - 4H3M LANGKAWI

#TravelDiary - 4 Hari 3 Malam in Phuket, Thailand