#Wishlist - XBOX KINECT


Seksi kan? Seksi kan? Alhamdulillah. Akhirnya my darling baby boo berjaya membeli XBOX KINECT yang dah ada dalam senarai wishlist dia sejak zaman kawan-kawan lagi. Masa kiterowang tengah kawan lagi dia dah cakap, "Lepas kahwin nak beli XBOX. Tak kira! Tak kira!" sambil hentak-hentak kaki meronta-ronta sambil menggulingkan badan di atas bahu jalan. Alolololo comelnya. Masa tu xbox tak keluar kinect lagi. I pun tak tahu apa kebendalah minatang XBOX ni. Tak silap I, I baru tahu betapa bestnya benda ni awal tahun ni. Yelah I manalah tahu pasal game game ni. Yang I tahu I suruh Amirul beli Wii. Ainee, you're so 80's. =)

Semalam pergi je kedai dia bagi 10 cd percuma then 30 game percuma masuk dalam hard disk. Tau tak siapa yang teruja lebih? Ya! Semestinya sayalah. My Amirul suka babykan I maka dia suruh I pilih semua cd. Dia tu setakat bola pun dah cukup. Dalam 10 cd tu sepoloh sepoloh tu I punya game. Siap pau lebih 1 cd lagi. Kiranya dapat 11 lah cd game percuma. Semalam sampai pukul 2 pagi I main nari-nari cd Black Eye Peas. Gila best. Siap ada follower lagi.

Ok! Siapa tak ada XBOX KINECT sila pergi beli sekarang sebab ianya memang ohsem sangat. Balik je kerja ni nak pasang cd workout pulak. Kurus is my plan for this 2013. Beras pun dah tak mainlah beras putih, makan brown rice sekarang. Curllllasss kau jah!

Okay! Tak sabar nak balik rumah sekarang.


P/S: I suka post gambar kat instagram then link dengan Twitter memandangkan Twitter I tak aktif langsung kasilah nampak macam aktif sikit dengan adanya gambar gambar kat instagram. Tapi I tak link instagram kat Facebook maka siapa ada instagram bolehlah follow I. Nama I kat instagram rasanya Ainee Johari. I pun lupa. Selalulah I post gambar makan lah, rumahlah, kucinglah and etc. Oh tujuan cakap pasal instagram ni sebab I post gambar Amirul lambai tangan kat tv lah semua kat instagram. Kira macam Instagram tu tempat I selalu updatelah. Ok chau chin chau. Assalamualaikum.

Comments

Popular posts from this blog

Budget & Tips ke Pulau Redang, Terengganu

#TravelDiary - 4H3M LANGKAWI

#TravelDiary - 4 Hari 3 Malam in Phuket, Thailand