Friday, October 12, 2012

NIMI PROJEK dah bukak kedai okay mak jemah sekalian.


Assalamualaikum kengkorang. Oh yeah! Akhirnya FB page untuk NIMI PROJEK dah siap. Marilah pakat ramai-ramai like page Aini and Amirul ni.

Sebenarnya dah lama dah business printing ni. Support banyak dapat dari kawan-kawan Amirul lah mesti. Kawan-kawan lelaki dia semua ohh so sweet, support each other sangat sangat. Bila buka business nak design banner nak design bunting mesti cari kawan sendiri.

Antara yang kami tawarkan sekarang ialah:-
-Kad Kahwin
-Bunting
-Banner
-Photobooth
-Mini Pelamin
-Centerpiece
-Props
-Sticker
-Name Card
-Thank You Tag
-Guest Book

Or any other request pun dialu-alukan. Apa-apa email je dulu dekat nimiprojek@yahoo.com. Haa tengok email pun dah ada. Kemain! Guestbook harga kami cuma RM120 sahaja untuk 50 pages. We were bride & groom before maka kekangan duit tapi nafsu membuas tu memang kami dah tau sangat dah. Kami pernah laluinya so dengan adanya NIMI PROJEK we hope we can give the best price with a great service.

Tapi khidmat photobooth ke atau apa apa sahaja yang tak boleh nak beli lepas tu pengantin pasang sendiri tu limited area IPOH sahaja. Macam banner, kad kahwin, props, guestbook tu semua boleh courier gitu so its UNLIMITED. Sampai ke Sabah Sarawak pun boleh order. ^___^

Okay cakap banyak pulak Aini ni, apa tunggu lagi moh klik NIMI Projek

4 comments:

oshinz said...

wah.. dah ade bisnes sendiri. GUDLUCK tau yunk..

oshinz said...

wah.... da buat bisnes! chaiyuk2. gudluck dear..

Ainee Cumi said...

OSHINZ: Thank you sweet oshinz. Sumpah u sangat sweet okay.

Anonymous said...

Contact number please?

MY FIRST LA SENZA

Hampir sejam jugaklah Apek menunggu kat luar sebab isterinya dok test test the perfect one. REVIEW LINGERIE LA SENZA 1. Best gila 2. Des...