POST WEDD - Dejavu di Kinabalu

Amirul & Aini 
Feeling feeling Amar & Nadira lah konon.



Post wedd lah sangat. Main main je. Kalau post wedd baju mesti dah glamer habis dah. Mesti akan pakai baju polkadotlah konon nak effect in candy land gitu. Ini post wedd apanya dengan tangkap gambar sorang sandang beg lunyai sorang sandang handbag besar gedabak boleh isi 12 ekor anak kucing dalam tu. Tukang ambil gambar pun siapa je. Nazreen Mohsin, kawan baik sendiri. Not bad juga ya Nazreen ambil gambar, tak payah bazir duit ratus-ratus. FREE OF CHARGE gitu.

Gambar yang first sekali tu rasa macam gula-gula je bila Amirul tiba tiba melutut bila nak pose. Auww! So sweet my sugar ni. Tapi nak mengambil gambar posing macam tu ya ampun menduga betul. Camera instax dah habis kodaklah, DSLR blur lah. Hanya Yna, Nazrin, Najwa, Syera dan Najwa je tahu.

Kundasang serius best. BEST GILAAA!! Kalau pergi Dairy Farm jangan lupa tangkap gambar ala ala post wedd ya. ^___^

Comments

oshinz said…
superlike first picture tu.. kalah aqasha dengan tiz. haha. so suwwweeeetttt!
Ainee Cumi said…
OSHINZ: Rindu tempat ni. Kalau Oshinz dah kahwin nanti pergi sini tau.
Ateyn Bella said…
awww sweettt! teringin nak p kundasang lame daa :)
Ainee Cumi said…
ATEYN: Nanti pergi dengan abang sayang lepas kahwin okay. =)

Popular posts from this blog

Budget & Tips ke Pulau Redang, Terengganu

#TravelDiary - 4H3M LANGKAWI

#TravelDiary - 4 Hari 3 Malam in Phuket, Thailand