PART 2 (DEGREE HR)

Hari tu part 1 amik 4 subjek jugak.

PART 1
BEL403 - Language Enrichment (Dr. Othman Ismail)
ECO415 - Economics (Encik Yaacob Anas)
MGT417 - Information technology in Business (Encik Hasman Abdul Manan)
MGT420 - Principles & practice of Management (Dr. 'Ismah Osman)

Semua lulus dan dapat keputusan yang mengejutkan. Alhamdulillah. Tapi still tak puas hati. Part 2 kena belajar sungguh sungguh, buat nota awal awal, fahamkan apa yang diajar dalam kelas. Subjek kegemaran semester 1 mestilah Language Enrichment dan Economy. Walaupun result Economy paling hampeh tapi saya faham apa yang Encik Yaacob ajar. Suka sangat cara dia ajar. Dia suka kaitkan dengan hal ekonomi Malaysia dan dunia sekaligus bertambahlah sikit pengetahuan dalam kepala saya ni. At least bekembanglah sikit cara pemikiran saya yang tak berapa nak kembang ni.


Makanya untuk Part 2 saya ambil 4 subjek juga. Kelas start hujung bulan 9. Uishh tak sabarnya nak pegang buku dan bau buku. ^___^

PART 2
ACC418 - Financial Accounting (Puan Siti Maznah Mat Aris)
CTU551 - Islam and Asian Civilization
MKT420 - Principles & Practice of Marketing (Dr. 'Ismah Osman)
OPM530 - Intorudtcion To Operations Management (Puan Norina Ahmad Jalil)


HELLO 30/09/12. HELLO SHAH ALAM!

Comments

Cik Areen said…
ainee belaja kat mane?
Ainee Cumi said…
AREEN: Dekat Uitm Shah Alam. Ehh Areen ada twitter tak?

Popular posts from this blog

Budget & Tips ke Pulau Redang, Terengganu

#TravelDiary - 4H3M LANGKAWI

#TravelDiary - 4 Hari 3 Malam in Phuket, Thailand