Tuesday, August 7, 2012

BE POSITIVE STAY POSITIVE!

Assalamualaikum.

Will be away for this week. Pray for my health please. Me not doing so well. Some of my friends je yang tahu what Im going through right now. No! Its not that I don't want to tell you guys but it just hurt me inside even more. And to avoid my darling awesome friends yang I tahu akan support I no matter what, yang akan bersedih untuk I semua especially Zaza, Syera and etc etc. I don't want that. I want a happy big smile when they see me. When they hunggle minggle with me. Even my mum pun tak tahu sangat benda sebenar. I tak nak dia sedih. I tak nak dia risau. I just bagitahu dia I buat ******* *******.

To my cayang, boleh tak saya nak booking awak for the whole day untuk saya esok??
Mestilah boleh kan walaupun saya tak minta. Terima kasih ambil cuti walaupun kerja berlambak untuk jaga saya. ^__^ Me love you. Me is kuat.

14 comments:

cha said...

kenapa ni ainee? mind to share?

Huda Luna said...

Apek ade cite sikit ritu. Be strong

Ainee Cumi said...

KAK CHA: ;( Lagi dikongsi lagi tak kuat.

Ainee Cumi said...

HUDA: Yang Apek share tu maybe story lain kot Huda. Ini lain. Kalau tak mesti ko dah menggelabah bila dengar. Serius.

theblablablah said...

saya akan sentiasa ada dengan awak saya akan amik cuti..saya akan jaga awak..jgn risau ok

Gadis Kurma said...

Ya Allah.. mcm besau je benda ni babe.. kenapa ni? aritu oke je kannn

Ateyn Bella said...

awat ni sis? risau la bace :( stay strong!

oshinz said...

what happen beb?!!! take care ya.. =)

cha said...

Citela pls :(

Ainee Cumi said...

<3: Terima kasih kesayangan. ^__^

Ainee Cumi said...

KONISAK: Agak besarlah kalau orang mendengarnya. Nanti lepas dah habis rawatan I tell you. ^_^

Ainee Cumi said...

ATEYN: Yeah! Im a strong girl, adik ateyn. ;)

Ainee Cumi said...

OSHINZ: Nanti I bagitau. 10 hari lagi.

Ainee Cumi said...

K.CHA: Okay inbox FB

Kedai Runcit Online

I ni jenis pemalas betul nak keluar dari rumah. Kalau boleh semua nak orang belikan buatkan hantarkan and etc. Masak bolehlah rajin jugak ...