Friday, April 6, 2012

Cemburu itu buta



Ok! Ini cemburu tahap 360 darjah please. Iqa punya impian nak GALAXY NOTE dah tercapai. Ingat tak lagi dia ada masuk contest DIGI semata-mata nak GALXY NOTE? Tapi sekarang dia tak payah nak rambang mata nak pergi survey sana survey sini tengok berapa harga sebab sekarang ni mata kakak dia yang juling tengok adik umur 20 tahun dah pakai Galaxy Note. Finelah! Akak merasa pakai handphone canggih umur 22 tahun. Beza 2 tahun je ok tak cemburu sangat.

Terima kasihlah ayah paling macho dan ibu paling ohsem sebab hadiahkan GALAXY NOTE kat adik aku yang paling jarang minta barang time kecik. Tapi bila dah besar amboih nafsu mengganas ke apa terus mintak benda mahal-mahal je. Untuk adikku, Iqa Joe sila belajar rajin-rajin. Dah habis belajar nanti sila cari kerja gaji besar punya supaya dapat balas jasa ibu ayah kita yang sungguh ohsem tak pernah nak kecewakan anak-anak dia. Kalau kau malas kerja, sila cari lelaki yang sumpah kaya gila, harta 7 keturunan pun tak habis supaya kakak, abang, Ifa & Apek boleh pau dia.

Lepas habis kerja ni gua terus shoot balik weyh semata-mata nak belek Galaxy Note ni. SEMATA MATA WEYH! SEMATA MATA! Atenya kalau belek kat kedai semua orang berebut nak belek juga. Tak aumm langsung.

2 comments:

oshinz said...

hahahaha... part PAU tu yang paling suke nak dengar.

Ainee Cumi said...

OSHINZ: Kihkihkih. Itu wajib oshinz. Itu wajib

MY FIRST LA SENZA

Hampir sejam jugaklah Apek menunggu kat luar sebab isterinya dok test test the perfect one. REVIEW LINGERIE LA SENZA 1. Best gila 2. Des...