Saturday, December 10, 2011

HAFIZUDINHAMDAN PHOTOGRAPHY (RECEPTION PHOTO))

Ok! Penipuan ni berlaku semalam. Macam tak percaya lagi sekali Hafiz dah upload gambar reception. Baru je dia bagi kejutan dia dah upload gambar nikah ni dia buat kejutan upload gambar reception belah I pulak. Banyak gila kejutan. Sweet betul photographer I ni tau.

Entrance
Pelamin

OK! Siapa nak booking main violin boleh bagitahu I. Raja Nadiah is so talented. Bakal guru muzik ni.
Yeah! I pilih Western food instead of typical makanan melayu which can be found at Apek's side.



Our darling humble photographer. Ok hensem dah telah berpunya.
Perempuan yang sangat sangat membantu. Dah macam pengapit dah budak ni padahal tak expect apa pun. Dia penyokong setia 3-3 event. Sebelum reception start pun dia datang dewan tolong lekat itulah inilah. So sweet!!! I love u my darling friend.
TheGuestTreeChop instead of Guestbook. And OUR RING!
The prince has found his princess.

IM SO H.A.P.P.Y.

Thank you so much Hafiz for this beautiful amazing picture. Dari semalam sampai hari ni asyik tengok gambar gambar yang Hafiz tangkap je. Nak tengok lagi?? Boleh tengok dekat BELOG HAFIZ. Macam biasalah kan, kalau suka tekan like and klik share sambil senyum tau. Tak sabarnya nak tunggu part bertandang pulak. Hafiz, make me suprise. AGAIN! Please email me at aineejohari@yahoo.com if you have any doubt.

And search for NIMI Projek for cute invitation cards, thank you tags and doorgift. ^__^

6 comments:

Picoz Shupalula. said...

awesome semuanyaaa :D

Ainee Cumi said...

Picoz Shupalula: Tenkiu! Tenkiu! Im blushing.

iLi said...

i nak tau price raja nadiah pls.. email me at redbutterflu@gmail.com
tq ainee :)

Ainee Cumi said...

ILI: Ok will asked Raja too email u darling

Unknown said...

Hi Ainee,

Can i have the contact for Raja Nadiah pleasee :)

u can reply me at edaatieka@gmail.com

Unknown said...

Hi Ainee,

nama I Eda. boleh x i nak mintak contact number utk Raja nadiah pleasee?? =)

can contact me at edaatieka@gmail.com

hope u can help me as i am looking for violin player in Ipoh but still couldnt find any :(

Kedai Runcit Online

I ni jenis pemalas betul nak keluar dari rumah. Kalau boleh semua nak orang belikan buatkan hantarkan and etc. Masak bolehlah rajin jugak ...