Friday, November 25, 2011

CONTEST PHOTOSHHOT FREE YANG OHHSEMM!!

Ok macam mana boleh terlepas pandang contest ni. Macam mana? Macam mana? Macam mana? Padahal macam tiap-tiap kali Hafiz ada update terbaru mesti wajib jadi STALKER.

Contest ni lagi HOT & ROLL dari CST, lagi HOT & ACTION dari JanggutTouch semua. Amboihh kemain puji ke langit. Ehh biasa ahh kena ahh puji melangit macam kita puji mak kita, macam kita puji husband kita, tok nenek kawan baik semua. Macam dah tak ada orang lain dah nak puji. Ye lah macam mana nak puji orang yang kita tak kenal. Ni Hafiz ni kita dah kenal bolehlah puji melambung melangit.

CONTEST NI HAFIZUDINHAMDAN BUATLAH!! INGAT SENANG DIA NAK BUAT CONTEST??



Ok saya blogger picisan. Follower pun bolehlah, janji lebih dari 50. Maka cukup syarat boleh masuk bertanding.

Dia suruh pilihh 1/2/3/4 gambar yang kita suka tapi macam ahh sungguh rambang mata ini macam ehh inilah, ehh itulah, ehh inilah cantik. So I dah pilih gamabr yang memang aumm yang memang I tengok banyak kali pun tak jemu yaawww! Lagi satu yang aumm kan, contest ni memang lain. Tak ada like like ke apa, dia pilih sendiri. Aum tak? Aum tak?

OK! Mari sambungkan ayat "Saya memilih gambar ini kerana ..............."


BUKHARI + NADIRA
Bukhari & Nadia nampak comel sangat kan? Dalam gambar ni boleh nampak betapa bahagianya Bukhari dan betapa terhiburnya Nadira. Suka sangatlah gambar ni. BETUL! BETUL! BETUL! Kita tak tipu tau. Comel sangat gambar ni tengok Bukhari pegang Nadhira. Eee omei! omei!


ZOOL + DYA
Tahu tak betapa klasiknya bangku ni? Tahu tak? Tahu tak? Sekarang semua stok bangku baru siap balut balut lagi, ada yang pakai Chivari lagi tapi ni memang rare. Memang OLDSCHOOL. Saya suka! Saya suka! Saya suka! Kalau Hafiz tak tangkap gambar kerusi ni mesti tak complete album tu. Tapi Hafiz memang ohhsemmm, dia boleh nampak betapa berharganya kerusi ni.


ZUL + SYAIYEEDA
Gambar ni lagilah comel. Macam "Ehh kamu kamu, kamu nak ice cream tak?". Lepas tu laki tu cakap. "Tak nakk ahh majok, tadi kita nak, kamu tak bagi". Lepas tu perempuan tu balas balik, "Alah tadi kita main je ah, nahh kita bagi betul betul ya?". Lepas tu bila laki tu nak amik, dia cakap "Eeee mana boleh! Tak malu! Tak malu!". Kan dah kena game. Cer cakap cer cakap, siapa yang tak pernah main main macam ni dengan bf/gf dia? Haaa sebab tu lah kita suka gambar ni. COMEL SANGAT! Experience yang semua orang pernah lalui. Sapa tak pernah buat dia tak power, boleh pergi main jauh-jauh sekarang!!


APEK + AINEE
Ohh yeahh! Semestinya suka dengan gambar sendiri juga. Untuk siapa-siapa yang tak tahu siapa I punya photographer on my BIG DAY, yes inilah orangnya. Inilah orangnya. HAFIZUDIN HAMDAN nama diberi! Sebut kuat-kuat nama dia cepat. Gila kau tak suka dengan gambar ni. Kawan-kawan semua puji meleret gambar ni sampai ada kawan nak letak jadi Profile Picture dia lagi. Over kau jah! Suka sangat gambar ni sebab nampak macam THE PRINCE HAVE FINALLY MEET HIS PRINCESS. Atau.. atau.. U MAY KISS THE BRIDE NOW!


Mula-mula Hafiz suruh sandar dekat Apek tapi gila macam mana nak sandar, sakit gila kaki pakai heels tu. Lepas tu bila dah buka heels baru berjaya menyandarkan diri ke arah My Prince. Bila cari Hafiz tak jumpa, rupanya nun jauh di sana dia capture gambar. Lepas tu macam, "Apehal Hafiz ni amik gambar jauh-jauh?". Ok imaginasi I tak macam Apek ok! Lepas tu mintak nak tengok, dia tunjuk. PERGHHH! CANTIK SANGAT OKAYY! Haaa apa lagi, apa lagi siapa nak Hafiz ambil gambar cepat pergi LIKE FB dia lepas tu tanya harga. Ohsem weyh harga dia. Berbaloi! Jangan tanya I harga dia tanya dia sendiri. Search for HAFIZUDIN HAMDAN PHOTOGRAPHY. Alah apa susah, join je contest ni mana tau rezeki dapat 2 jam photoshoot free.

Hafiz, Aini nak lagi! Nak lagi! Nak lagi Hafiz tangkap gambar. Takpe kalau dapat free Aini turun KL. Ambil gambar kat IKEA. Lepas tu janji belajar macam mana nak senyum kuat-kuat. Lepas tu janji tak buat muka. Lepas tu janji belajar dari Apek macam mana nak buat gaya natural. TEEHEE! =D

4 comments:

FANTASTIC PIECES said...

ala.. bagi can la orang lain pulak bekerjasama dengan hafizudin. hahaha. tak aci ni. tapi kite doakan aini dapat chance sekali lagi ya. hehe.

oshinz said...

alamak, salah guna akaun la pulak.. sori sori.

oshinz said...

ala.. kasi can la orang kat orang lain bekerjasama dengan hafizudin. hehehe. serius cantik pic aini ngan apek, kite suka gila tengok tau.

Ainee Cumi said...

OSHINZ: Alahh ittew nak gak. Hehehhe! Takde ahh main je. Ni saja alang alang nak promote Hafiz sebab suka sangat dengan dia. U kalau nak kahwin amik dia tau.. BESTTT!!

MY FIRST LA SENZA

Hampir sejam jugaklah Apek menunggu kat luar sebab isterinya dok test test the perfect one. REVIEW LINGERIE LA SENZA 1. Best gila 2. Des...