Friday, June 24, 2011

#STORY BOOK harga baik punya. RM92 sahaja

Olla! Assalamualaikum. Indahnya malam.

Kenapa dikatakan indahnya malam ni? Bunga bunga betul Aini malam ni kan? Well, mau tak bunga bunga weyh, hati penuh dengan bunga sebab I baru purchase storybook yang harga sebenar dia RM368 tapi I dapat beli RM92 je weyh. Betul! RM92 sahaja. Anda tak rabun, anda tak buta ya. MEMANG RM92 SAHAJA! Tak lebih tak kurang. Tepat-tepat.

Memang murah rezekilah hari ni. Dengan Apek dapat job, I dapat bonus. Lepas tu dengan tawaran terhebat yang I jumpa secara kebetulan ni. ALHAMDULILLAH!! Dapatlah print gambar gambar tunang yang dah tertangguh sekian lama tu. Ada hikmah rupanya tangguh lama-lama. >.<

Honestly, I pun tak tahu ini dah kali ke berapa yang I cakap, yang I suka gila kat storybook more than custom album. Serious weyh!

Ok, Aini memang banyak bebel kan tapi tak bagi bagi tahu pun kat mana dapat diskaun yang super tu. Klik sini. Groupon Malaysia namanya. Lebih kurang macam MilkADeal jugak. Best betul dunia sekarang. Semua pakai online je. Coupun pun skang print je.

Oklah sayonara. Skang nak pi bincang dengan #loveluff apa yang dia nak edit. I love this FRIDAY!

3 comments:

Ateyn Bella said...

storybook tu cane? ape beza ngn custom album?

Ainee Cumi said...

Ateyn: Story book tu dia macam magazine. Cantik! Best tau. Serious! Macam custom album tu dia keras kan, yang ni dia macam art paper dia punya keras. Gambar pun boleh letak banyak. Best ahhh

♥ nana i am ♥ said...

ainee~ tumpang tanye..nana jumpa personalised photo albums dekat GROUPON.tapi nana tak taw macam mane cara nak beli..and tak faham ape yang dia nak..hehe.ainee boleh tolong bagi tips tak? :) TQ~

nana jumpa personalised photo albums dekat sini :

http://www.groupon.my/deals/premium/photobook-malaysia/715921628?nlp