Thursday, June 23, 2011

Bekas Hantaran GOLD

Assalamualaikum diari blog, dah lamanya I tak menjenguk jenguk kamu kat sini ya. Tunang pun cakap, "Sekarang ni belog baby dah tak best, tak update selalu". Elelele, tau lah stalker terhebat kan, tu sebab nak suruh I update belog je semedang. Sabar ya! Sabar! Bz gila lately, semalam ada interview Penolong Pegawai Tadbir. Tomoro I share the tips ehh, mana tahu ada yang nak interview esok esok ke jawatan ni at least boleh ahh tolong tolong sikit kan.

Tapi hari ni satu benda je I nak tanya dekat siapa siapa yang baik hati nak share dengan I.




.Credit to Lace & Beads.

Nice huh?? Cantik gilos. Haaa I nak sangat sangat dulang warna emas ni, mana nak cari ehh? Be it untuk disewa ke jual ke, I tak kisah. I so want it! Dah cari kat Ipoh ni, jenuh cari punya cari punya cari, satu pun takde. Sedih je! NAKKK!! So anyone yang baik hati nak bagitahu I kat mana ada jual? KL? Ok kalau kat KL kat mana. NAKK!!

9 comments:

sharifah athirah izyan said...

try carik dkt nilai. dekat jln tar semua house. complete sekali dgn hiasan kalo u na hias sendiri.

Ainee Cumi said...

ATHIRAH: Serious ke ada? Takut kang I pergi pergi kang takde, I keciwa. Kompem betul ada ke u? I nak sangat.. ;((

aZilsah said...

Aritu ada jumpa tapi jangan marah ye sbb jumpa kat Kuala Terengganu! huhu.
BTW, kat Nilai 3 banyak je. I penah p sana. macam2 ada.

aZilsah said...

btw, I tunggu lamaaaaaaa sangat u update blog tau. sob sob

sharifah athirah izyan said...

golden 2 x sure sgt. tp yg i tau kwn2 bli brng hntrn dieorg ckp mmg byk choice dkt nilai dgn jln TAR. mgkn da n mgkn u dtg sana tbe2 ske dgn dulang yg lain lak. u leh try.

sharifah athirah izyan said...

gold konpem da dkt nilai. da byk n lawa2 punye. hrga dlm rm39 satu. :). hrp membantu u.

Ainee Cumi said...

AZILSHAH: Alolololo! U pun sama macam Apek lah ni. I bukannya tak nak update, ni ada makcik tua kat opis I kuat buli I kot sampai I gila malas nak tengok komputer.

Haiyaa itu terengganu ka? Macam jauh wooo. So kat Nilai 3 memang ada lah ni ehh? Nak suwuh siapa siapa kawan I yang pi sana tolong belikan lah kalau macam tu. Tenkiu sayang.

Ainee Cumi said...

ATHIRAH: Memang sangat membantu. Tenkiu sangat sangat sangat tau. Aiseyman, sampai ke NIlai ehh. Akan I cuba usahakan diri I dengan Apek untuk sampai kat sana. Heheheh! tak pun pesan kat kawan kawan. So harga dia yang kompem RM39 eh? Memang pure gold macam dalam gambar ni ke, gold dia macam kusam-kusam? Kalau kusam tak nak ahh, tak cun. Neway thanx babe, serius membantu. Siap bagitahu harga lagi. TQVM tau

sharifah athirah izyan said...

yup. kang u try twarkn lah lg sbb u na bli byk kn. mana tau leh kurng. yg jnis gold kusam or x 2 i xtau. wlcome. :)

Kedai Runcit Online

I ni jenis pemalas betul nak keluar dari rumah. Kalau boleh semua nak orang belikan buatkan hantarkan and etc. Masak bolehlah rajin jugak ...