Saturday, May 28, 2011

My New BABY

**taken using my new device's camera

Ollo korang korang and hai belog diari.

Now, I dah ada hp baru. Dah tak ada dah hp bila nak charge je tak berjaya, bila nak call je bateri padam. Sekarang I dah pakai......

Yeah! Do u see that?? My baby galaxy tab present by Apek for our 5years 9months of love. Thanx bee. I love u so much. Tau tau je handphone I tu dah nazak sangat kan? Lepas tu semua orang meluat I tak bawak hp lah, I tertinggal hp lah, bateri handphone habislah. Ok sekarang tak boleh ada alasan macam tu dah.

Ohh! Apek pun ada beli satu untuk diri sendiri jugak for business purpose. Senang katanya. My tab ni bukan setakat ada wireless semua, dia yang jenis sekali dengan handphone tu. Haaa boleh bayangkan tak betapa besarnya letak benda ni kat telinga kalau orang telefon tapi takpe, I guna earphone so tak adalah orang usha pelik.

Samsung Galaxy Tab ni memang best gilaa ok! U all have to get one. Dia tak besar sangat and tak kecil sangat. Just nice! Semalam pun I dah beli casing dia. Warna apa?? Of courselah soft pink, my feberet. Apek dia nak beli casing ala ala vintage but then tak ada pulak so dia pun ambil colour coklat. Now tak risau calar ke apa sebab dah ada casing, boleh campak sesuka hati dalam handbag. >.<


Oklah nak pergi siap nak teman kak aelin (kakak opis) peri wedding kawan dia then nak pergi FIESTA kat Dataran Ipoh then nak teman Ain Salleh shopping. Haaa siapa-siapa duduk Ipoh meh lah ramai ramai pergi Datarn Ipoh meriahkan Fiesta tu. Start pukul 3pm. MOH KITE!!


Neway, thanx again my bee. I love u! I love u!Align Center

8 comments:

~SYAZ~ said...

OMG!!!!
best gile kott pakai gadget tu..
mcm2 function ada..
sis! untunglah dapat pakai baby baru tu..
weeee~~
>>>> sgt2 jelos oke! :D

zaza. said...

Galaxy Tabbbb! Gilaaa. One of my wishlist tuuuu :P HAHA. But bagus jugak you dah pakai tab. Lepas ni senang nak contact. No more alasan okay. Kalau ada alasan, bak mai sini ;P HAHA

Munirah said...

bestnyeee..tak sia2 phone rosak..haha

Ainee Cumi said...

SYAZ: Awak pun boleh beli satu. come! Come! Ni sis pakai pun dalam 5tahun, jangka masa panjang.. So worth it lah dapat benda alah ni.. =))

Ainee Cumi said...

ZAZA: Tu lah memang dah tak ada alasan dah hp rosak ke, bateri takde ke sebab akan selalu charge dekat ofis lepas tu bateri dia tahan lama kot.. I like

Ainee Cumi said...

MUNIRAH: Tau takpe. Ahahahha! Pandai kan?

marish sha said...

aini, malam td dlm 9 smthng to 10 pm aini ada ta di bazaar apatah, tgk arnab dgn apex? Sha rasa mcm itu aini, but tak sure jd ta tegur.

zaza. said...

haha.dah bole cancel ipad dekat wishlist you tu haa:) galaxy tab lagi better kot in terms of applications? yg I dengar dari kawan-kawan I lah. :D

MY FIRST LA SENZA

Hampir sejam jugaklah Apek menunggu kat luar sebab isterinya dok test test the perfect one. REVIEW LINGERIE LA SENZA 1. Best gila 2. Des...