Busy like a bee


Sorry diary, I sangat bz lately. Dengan kerja dekat PC fair 3 hari lagi, Jumaat Sabtu Ahad. Lepas tu pc dekat ofis buat hal lagi. Haishh macam-macam so tak dapat I belai belai u ya belog diari. Takpe nanti I dah tak bz I update u ok dear masham diary. Tak sabar nak bulan 6 sebab bulan 6 nanti baru boleh all out. Boleh cari catering, boleh jumpa vendor pelamin kat Taiping, boleh macam-macamlah. Eeee cant wait.. =))


P/S: Cant wait for my cousin sister wedding next week. Planning to give her a really nice sexy night wear coz yeah I know she doesn't have the time to look for 1 for her first night. Ahuh! Like it? Gyeah!! I know.

Comments

Ateyn Bella said…
kerja kt pc fair?? bole la jumpe! hehe
Ainee Cumi said…
ATEYN: Dah lepas lah sayang

Popular posts from this blog

Budget & Tips ke Pulau Redang, Terengganu

#TravelDiary - 4H3M LANGKAWI

#TravelDiary - 4 Hari 3 Malam in Phuket, Thailand