Tuesday, April 12, 2011

PHOTOGRAPHER - Hired

So hari ni dengan rasminya dah hantar email dekat Hafiz to confirm I dengan Apek nak amik dia as our official photographer.

OK! Why we opt Hafiz from hafizudinhamdan photogrpahy yang dulu dikenali sebagai sukasukaphoto as our photographer for our 3 event??

1) Because he's young surely boleh satu kepala dengan kiterowang sampai boleh ketuk kepala masing-masing.
2) He can give us the best price ever. I mean FOREVER and ever berever sony bravia.
3) Photobook is way more interesting than the hardcover album (ok interesting sangat sampai lupa apa nama album yang keras keras tu, sumpah lupa ok!).
4) He is super damn talented ok. Idea dia super fresh macam ikan segar kat pasar. RARE!
5) He's flexible, tak tamak and yang penting he's doing it because he has passion on it eh ke in it? Bukannya saja saja beli kamera then terus terjun dalam bidang photogprahy untuk cari duit senang.
6) He knows how to make a picture look extremely beautiful.
7) Moments tu paling penting. I hope he can snap a lot lot lot lot of moments during mysolemnization and reception.
8) Dia bukan tau tangkap je, dia tau edit. Dia edit manyak cuntik juga. And I percaya waktu dia snap pic tu dia dah tahu dah dia nak olah gambar tu macam mana. Apek as a graphic designer pun salute 100% his work.
9) Dia sayang makwe dia (ok ni takde kaitan! ahahahha)


PALING PALING PALING PENTING WE TRUST HIS CREATIVENESS BEYOND EVERYTHING!


So here we go, our photographer for our BIG DAY is HAFIZZZZ. **applause


U better make sure u can tahan my gila-gila attitude ok hafiz. Ahahahhah!!


So whorever that is still in doubt in choosing a photographer, do consider Hafiz. Emailed him and u will be suprised.

This is so my feberet. Credit to Hafiz.

No comments: