Wednesday, February 23, 2011

Fairy Lights - Hall Deco

Tadi sibuk berbalas twitter dengan Apek lepas tu I cakap dia fairy. Sebab apa tah I cakap dia fairy lepas tu tiba-tiba come out with the idea of covering TownHall punya dinding dengan fairy lights. Tapi tu lah kos banyak tak tau lah boleh terealisasi ke tak. Siapa tau mana jual fairy lights murah? I NAK!

Melampau ahh kalau macam ni. Kos tinggi gila tapi gila best kalau dapat buat macam ni. NAKKK!!

.A dreams come true.


My dream is I wanted to have a very romantic wedding ceremony. So I wanted it to be very the candle light makan makan session lah kiranya. So definitely will opt for candle untuk table centerpiece. Tentang fairy lights tu pulak, insyallah kalau ada rezeki lebih, kalau tak ada nganga je lah. Bak kata ayah, orang datang nak makan but then alah, I kahwin ni pun sekali je lah so kenalah ikut my dreams barulah MY DREAMS COME TRUE. =))

No comments:

Kedai Runcit Online

I ni jenis pemalas betul nak keluar dari rumah. Kalau boleh semua nak orang belikan buatkan hantarkan and etc. Masak bolehlah rajin jugak ...