Monday, January 3, 2011

Pstt!!!

Malas ahh nak pikir ada stalker tegar kat belog ni. Kalau asyik pikir je sampai bila-bila pun takkan tulis progress wedding. Kalau tak ada peniru tegar tu dah lama dah letak tempek harga dewan, kat mana tailor murah kat Ipoh ni. Takpe, siapa-siapa yang nak tahu tu boleh je hantar email kat I, I janji I akan share ok. Cuma tak nak share dengan peniru je. Menyampah! Tapi I akan share juga tapi tunggulah wedding peniru tegar tu lepas dulu ke kan, barulah boleh share.

By the way, cincin kahwin, Apek dah belikan. Best! Diamond lagi tu you. Harga dia RM2000++. Tenkiu my love sebab sudi melaburkan duit untuk I ni. I pulak tak dapat nak bagi u cincin kan?? Janji nak bagi u cincin platinum tapi macam tak sanggup je nak laburkan kat cincin platinum yang rupa dia macam cincin silver beli kat pasar malam tu. Tapi takpe, kalau ada design cun cun ke bila kita pergi KL dis February untuk cari kain baju nikah dan baju sanding kita, I belikan ok.

Oklah, buat masa sekarang ni tak ada mood nak berblogging gara-gara stalker tu. Demmm!!

No comments:

MY FIRST LA SENZA

Hampir sejam jugaklah Apek menunggu kat luar sebab isterinya dok test test the perfect one. REVIEW LINGERIE LA SENZA 1. Best gila 2. Des...