Saturday, January 29, 2011

My Early Bday Present

Wahh bestnya hari ni.
Banyak betul makan, perut pun dah buncit. Apek belanja makan kat Johnys lah, dekat Hainan Chicken Ricelah, lepas tu I pulak belanja Apek dekat Fruits Landlah. Banyaknya makan macam orang kebulur dah.

Lepas tu ingat nak cancel dewan Town Hall tu sebab eee tak cantiklah dalam dia. Harap luar je cantik, dalam huduh babe. So cancel-cancel-cancel. Isnin ni nak call dia tanya boleh tak ambil duit deposit balik. Haishh harap haraplah boleh, banyak tu. Boleh beli kain nak jahit gown rose rose tu! Kowang doakan lah boleh ambil balik tau duit I tu. Haishh menyesal! menyesal! Dah kena survey dewan lain pulak. Ye lah hari tu tengok macam cantik, ini kiterowang pergi lagi sekali mak aihh terasa buruk pulak. Banyak benda nak cover. So reject! Reject! Reject! Sanggup burn duit deposit tu.

Tapi paling happening sekali Apek dah belikan bday present awal-awal tu. Cardigan yang super cantik dan super mahal sebab harga cardigan je RM99. MAHAL TU! Cardigan je weyh, tapi takpe cardigan tu memang cantik. Lepas tu dia ada beli lagi satu baju. Tapi Basic Tee je tapi cantik. I tetap suka. Brand Zero To Ten. Haaa kowang kat Ipoh ni kalau nak shopping baju baju uptodate boleh ahh gi dekat De Garden then singgah butik Zero To Ten, Ground Floor. Memang uptodate ahh baju dia. I like! Tak payah penat penat nak turun KL nak cari baju baju uptodate gitu. Kalau nak tengok hadiah tu, tunggu bday I nanti. I pakai on dat day. Eeee tak sabarnya nak melaram. Btw tahun lepas Apek bagi I dis sexxy Stella Stud. Still remember?? Alah tak ingat. Haaa pergi klik! Pergi klik.


Its on my wishlist next month.

Ehh oklah, I nak tidur dah ni. Dah lewat malam ni. Daaa daaa. Kowang jangan lupa pulak my bday present ok. I will be 22 years old this year on 2/2/11. Cantik kan?

No comments: