Friday, January 28, 2011

DOORGIFT (AINEE SIDE)-Completed

Hari ni dah bayar habis dah dekat MarryMe2U. Agak-agak minggu depan sampailah tu. Awal gila kan I prepare? SANGAT! Bukan setakat doorgift je, dewan pun dah bayar deposit, cincin pun dah beli, hantaran pun sikit sikit macam perfume pun dah beli. Amboii! Semangat betul kan?? Pelamin kat rumah pun dah bayar deposit. Bukan apa, malas nak tangguh tangguh kang makin dekat hari kang makin malas. Haaa macam mana?

By the way, projek lepas ni nak DIY buku catitan sebab buku catitan sekarang ni cam tak best je. Macam tak organized. Dulu waktu tunang pun ada buku catit catit sebab at least bolehlah tahu kan duit keluar berapa semua. Korang pun kena buat jugak tau kalau nak tunang atau kahwin nanti. Senang! Nanti dah settle buku tu Aini tunjuk tau sebab sekarang ni Aini tengah cari hard cover macam diari yang boss boss selalu pakai tu. Recycle lah katakan.

Ok! Esok Aini dengan Apek memang super bz lah sebab nak pergi ekspo kahwinlah, nak pergi jumpa tailorlah, nak pergi daftar kursus kahwinlah, nak beli dress untuk dinner nak celebrate bday yang ke-22 on dis 2/2/11 ni lah. Huishh bz! bz!



Ehh baru je bukak email tadi, tengok-tengok Apek ada hantar email. Ohh patutlah beria tanya tadi saya ada bukak email ke tak ehh? Alahai sweetnya awak ni, bz bz pun sempat buat benda macam ni untuk saya kan? tenkiu! Dulu ingat lagi zaman sekolah awak mana ada guna komputer komputer ni semua awak buat handmade je. Lukis lukis kartun orang lidi yang comel comel tu atas kertas lepas tu bagi kat saya. Sweetnya awak ni. Thanx B! Serius terharu ok.
HEPI ENIVESARI MR. LUFF. Muax!

No comments: