Friday, December 3, 2010

Cover Depan Guest Book

Lepas je hantar gambar style rambut yang I nak buat waktu engagement nanti dekat Apek via email terus dia setuju. Suka beno dia dengan style rambut yang I nak buat tu padahal simple je pun. Then I pun mintak kat dia design front cover guest book untuk engagement ni. Terus dia hantar kat email. I tengok, terus jatuh cinta.

Korang yang datang wajib OK! WAJIBBBBB!! Wajibb sangat menulis menconteng dalam guest book tu ok! Nak lukis apa apa pun boleh ok..


Rasa memang macam sangat poyo je ada guest book. Tapi alah tak apalah, sekali je kan seumur hidup ni. Apa salahnya beria, poyo, gedik nak mampos kan?? kan?? Heheheheheh! Trima kasih my luff love sebab design penat-penat untuk I. Penat kan ikut kerenah awek cerewet u ni kan?

Tapi guest book I ni tak sempat binding so akan tebuk dua lubang then sangkut ring ring je lepas dah habis event nanti baru hantar pi binding cantik-cantik. Woot! Woot!


P/s: Buat korang yang tak nak datang tak payahlah paksa diri tu datang, nak datang datang, tak nak udah tak perlu nak bagi alasan macam macam. Just cakap je tak boleh datang, jangan reka alasan, ok? I dah tanam kat diri sendiri supaya dont put so much expectation or else we the one who will burst out into tears.

No comments:

MY FIRST LA SENZA

Hampir sejam jugaklah Apek menunggu kat luar sebab isterinya dok test test the perfect one. REVIEW LINGERIE LA SENZA 1. Best gila 2. Des...